Konferenslokal havsutsikt

Konferenslokal Utsikten

I Paviljongen konfererar du i eget hus. Nära stadens brus men ändå så långt ifrån. Här har ni hela huset för er själva och kan mötas helt ostört. Lokalen bjuder på en strålande havsutsikt och har en egen terrass som de stora färjorna nästan snuddar vid när de ljudlöst glider förbi.

En krämig espresso framför brasan eller en cappuccino på terrassen. Fikabuffén dukas upp i köksdelen och det bjuds på hemlagade delikatesser och nybryggt kaffe, smörgåsar, frukt och nötter och andra energikickare.

I Paviljongen finns också jacuzzi, vedeldad bastu, kallbad utomhus och omklädningsrum för herr och dam. Ni har huset för er själva också på kvällen, efter middagen, om så önskas.

På 53 kvadratmeter kan lokalen möbleras i:
Biosittning 30 personer
Skolsittning 20 personer
Sammanträde 20 personer
U-bord 18 personer

Lunchen serveras på buffé i någon av våra stilfulla matsalar i herrgården. På buffén finns alltid ett vegatariskt alternativ  till varmrätten. Här bjuds också soppa till förrätt, kallskuret och sallad samt bröd och ost. Också middagen serveras här i form  en trerätters. Önskas egen matsal? Prata med Bokningen.

Konferenslokal Utsikten passar er som vill vara er själva för en stund. Och för er själva. När endast det bästa är gott nog!

Pris per dag:
Konferenslokal 0700 - 1700; 8500:-
Paviljongen 0700-2400; 12 500:-
Paviljongen 1800-2400; 4500:-
Pris ex moms.

Pool, SPA Stockholm
Konferenslokal utsikten

Wake me up!

Fri träning, varje torsdag! Vi välkomnar alla gäster att vara med. Vi ses kl 06.45 på terrassen!
Läs mer »

All Inclusive

Boka en konferens där allt ingår under ett dygn. Garanterat goda havsutsikter.
Läs mer och boka här »

Konferens de lux

Varje måndag rullar vi ut röda mattan och bjuder lite extra. Välkommen in!
Läs mer och boka här »

Konferenstips

Visste du att alla möten kan bli bättre? Med lite enkla förberedelser och tips kring ert möte kan du och ditt företag nå nya höjder.
Titta in här »

Blogg Högberga