Restaurangen

Restaurangen är belägen i herrgården och har ett flertal ståtliga matsalar i olika storlekar. Atmosfär. Nationalromantik. Historien finns bevarad. Precis som det en gång var. Så som Klas Fåhraeus lät bygga det i början av 1900-talet. Men i dag - i modern tappning.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middag av passionerad personal. Kockar som lägger sin kärlek i att komponera den perfekta måltiden. Var dag. Professionell serveringspersonal som är närvarande men diskreta; engagerade och taktiska. På helgerna dukar vi upp med brunch och afternoon tea. Tid att njuta av en kulinarisk resa. Det är du värd!

Vår matfilosofi: ”På Högberga Gård arbetar vi utefter säsongens skafferi och med ett genuint hantverk för att framhäva råvarorna. Vår matfilosofi är enkel; Mat ska vara lagad med stor passion och mycket kärlek. Vi arbetar för en hållbar matproduktion med så lite miljöpåverkan som möjligt och väljer lokala producenter så långt som möjligt”.

Möte med ensamrätt

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot havet och Stockholms inlopp.
Läs mer här »

Bröllop

I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt. Hos oss är du gäst på din egen fest.
Läs mer om bröllop »

After Meeting

Pool och bastu med strålande havsutsikt. Ett härligt sätt att avrunda mötesdagen.
Mer om After Meeting »

Weekend

Stockholm håller andan. Helgen väntar. Njut en weekend med din käresta på Högberga Gård.
Läs mer och boka här »

Blogg Högberga