TACK, TACK och TACK igen!

Skrivet av Johan Hjort | apr 20, 2010

Igår hade jag min första årsstämma för Högberga Gårds räkning. Effektivt och smidigt genomförd. Ändå vilade något sorgligt över dagen eftersom tre av ledamöterna i styrelsen av olika anledningar lämnar oss.

Per Matses, avgående CFO på Apoteket. En glad dalmas för att vara exakt! Mycket kunnig på ekonomi och går nu vidare och blir CFO på Svea Skog och får Göran Persson som styrelseordförande. Mycket trevligt att ha stiftat bekantskap med denna glade historieberättare och jag ser redan fram emot nästa möte, var det nu blir. Lycka till med ditt nya uppdrag och TACK!

Marita Delvert, avdelningschef för administration på SKL. Marita var den första jag träffade i anställningsintervjuerna och redan då tyckte jag om henne samtidigt som hon ingav respekt. Insatt i all sorts personalfrågor och väldigt kompetent på att ordna möten. Hon går i pension till sommaren men kommer att ha en del konsultuppdrag och faktiskt en del andra bisysslor då hon i dagsläget här tre fungerande samhällen med bikupor. Lycka till med bina och allt och TACK!

Bertil Gelius, fd VD på SKL Fastigheter och service. Bertil har varit engagerad i Högberga Gård på något sätt i 24 år. Han har varit tillförordnad VD tre gånger och känner byggnaden och människorna bättre än jag än så länge och är mycket omtyckt på Högberga. Hans engagemang går längre än de flestas och gärna i detaljer vilket han är medveten om och tror är besvärligt-men jag kan ärligt säga att jag hellre irriterar mig på engagemang i detaljer än inget engagemang. Bertil går i pension till sommaren och tar det på största allvar eftersom han har sommarställe på Öland. Lycka till med dina hurtiga naturstrapatser och TACK!

Styrelseledamöterna tackades av med champagne och blommor och med en present som garanterar att vi får se våra vänner igen här på Högberga Gård!

styrelsemöte

Bertil Gelius, Marita Delvert och Per Matses - vi kommer att sakna er!

// Johan

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.