Rekordhöst att vänta...

Skrivet av Johan Hjort | aug 19, 2010
Pirrigt var det att tillträda som VD på Högberga för ca 9 månader sen i en konjunktur som inte direkt log emot vår bransch. Pirrigt var det också att lova styrelse och personal att vi ska ta marknadsandelar och vända trenden redan i år. Glädjande pirrigt är det när Tanja och Inger drar ut siffror i bokningssystemet som visar all-time-high beläggning för hösten. Pirrigt är det också att vi måste bli fler kollegor för att möta våra gästers höga förväntningar – det är alltid spännande att se nya kollegor komma och bli en del av vår framgång. Helt klart har vi genom smarta satsningar och hårt arbete lockat till oss fler gäster än någonsin under hösten och det ger oss självförtroende att ta fart in i våra kommande satsningar.

Just nu är det också väldigt pirrigt kring byggandet av vinfabriken som ska vara klart till den 25 september då vi kommer hem med 10 ton druvor och har skördefest här på Högberga Gård! Mer om detta i kommande nyhetsbrev!

Jag hoppas vi ses härute på Högberga och att du är en av många, många, många gäster som delar våra nya äventyr!

//Johan

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.