Vd-blogg

Skrivet av Johan Hjort | jan 25, 2011

Hej Högbergavänner!

2011 är här! Jag har så mycket att berätta om vårt kommande år här på Högberga Gård. Och visst vill man blicka framåt. Men först lite historia:
2010 lämnar vi bakom oss som ett rekordår, fler gäster och högre omsättning än vi någonsin haft. Vi är så glada för alla nya gäster, återkommande gäster och alla gäster som kommer till oss på rekommendation av tidigare besökare. Det är ett upplyftande bevis på att ni gillar att vara här hos oss. Precis som vi önskar.

Vi får följa företag som utvecklas på konferenser, vi får följa brudpar med vänner uppleva en av de största dagarna i livet, vi ser vänner och släkt fira jubilarer av jämna födelsedagar och så bygger vi härliga band med våra gäster...

Vi fick ju också vara först i Sverige med egen toscansk vinfabrik vilket varit en helt unik resa; redan nu. Jag kan förstås rabbla många saker om 2010 men egentligen vill jag åt en helt annan historia, nämligen Högbergas. För 100 år sedan stod nämligen Villa Högberga klart. 100 år sedan! Högberga Gård fyller verkligen 100 år. Det ska vi förstås fira! Så historien leder oss in i framtiden. Och under året kommer vi att göra 100 saker som påminner oss om vår historia. Spännande! Visst.

Jag ser också fram emot att vi får följa utvecklingen av vinet i Vinfabriken. Just nu lagras det på ekfat. Under maj gör vi blends och buteljerar vinet och under september är det dags för första flaskan av vårt alldeles egna vin;8.90. Wow!

Under året kommer vi att gästas av berömda vinmakare, kockar och andra livsnjutare. Så för alla er som har passion för detta  finns det all anledning att följa oss.

Vi kommer också att färdigställa bergvärmeinstallationen. Efter detta är fastigheten helt oberoende av fossila bränslen, viktigt för både oss, miljö och klimat. Vi bygger också en ny vinkällare och uppdaterar samtliga rum och badrum i huvudbyggnaden under 2011.

Med andra ord; Det blir ett händelserikt år på Högberga Gård. Och vi har redan börjat tillsammans med vår vän Göran Adlén och hans release av Trendrapport 2011. Där fanns mycket att hämta inspiration ifrån och jag hoppas också att vi ska kunna inspirerar till många nya och återkommande besök under året.

Välkomna!

//Johan

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.