VD-blogg

Skrivet av Johan Hjort | aug 17, 2011
Så, ytterligare en härlig sommarledighet är bakom oss.....

Inte alla har varit lediga förstås, inte alla här på Högberga Gård heller. Speciellt inte vår fastighetschef Stephan som har haft fullt upp med våra projekt, tex; 14 borrhål för bergvärme, ny ventilation med både värme och kyla i huvudbyggnaden, renovering av badrummen i huvudbyggnaden (där golven har fått design från vår logotype), laddstolpar för upp till 16 elbilar, ny fettavskiljare och asfalt på innergården..... puh, ja- ni förstår.

Jag tycker ibland det är lite svårt när man gärna vill förklara för våra gäster hur mycket vi faktiskt anstränger oss i det dolda för att bli bättre och bättre. Det mesta arbetet syns ju aldrig eftersom det är arbetet bakom den fina ytan som tar mest tid, kunskap och energi. Hur som helst är jag mycket stolt över allt bra vi åstadkommit under sommaren. Vi är ju nu helt fria från fossila bränslen och har dessutom plats för elbilar med riktigt bra laddstolpar - vi har gjort insatser för miljön, igen. Vi har också ökat komforten för våra gäster och har nu aircondition i alla våra hotellrum vilket inte är helt vanligt på konferensanläggningar och direkt ovanligt på ställen med äldre huvudbyggnader. Vi hann dessutom klart innan de första gästerna kom vilket är en riktigt häftig prestation av oss och våra entreprenörer som jobbat, så tack till er alla. Dessutom har vi ju också fått en egen "Hollywoodskylt" kolla in här.

Innan sommaren åkte också hela personalen till Toscana för att bekanta oss med Martinellis vingård där vi plockar våra druvor till vinfabriken. Vi hade också några riktigt bra konferenspass som ska bidra till ännu bättre service till våra gäster och trivsel för oss själva. Nu har vi värdefulla kunskaper både om vindruvor och service som vi dessutom har fått under mycket trevliga former vilket i sin tur förstås lett till bättre sammanhållning och teamkänsla.

Apropå Högberga Vinfabrik så händer det mycket där just nu. Vårt första vinår är snart till ända och vi kan vara mycket stolta över vår första årgång av 8.90 som smakar riktigt bra enligt både oss själva och en hel del experter. Ni kan nu göra förbeställningar av vinet här och mer om vad som händer i vinfabriken kan du läsa här.

Som ni ser finns det många anledningar för mig att vara stolt och ännu fler anledningar för er att besöka oss.

Välkomna!

// Johan

3 Comments

 1. 3 Lazan 15 sep
  Kul att hitta dig på nätet Johan! Jag lunchade med J Nyqvist idag och surrade lite om dig! Vi båda tycker nog att det är galet bra att jag kan länka dina blogginlägg till Facebook. Facebook som är så braaaaa!!! ;)

  Kramar från Lars
 2. 2 Johan Hjort 20 aug
  Hej Birgitta, vad roligt att du läst reportaget om oss i Lidingö Magasin. Mejla mig dina kontaktuppgifter på johan. hjort@hogberga.se så ska jag göra vad jag kan för att få fram ett par exemplar av magasinet.
  Trevlig helg!
 3. 1 Birgitta Persson 18 aug
  Inte en kommentar, men en fråga:
  Goda vänner visade mig en artikel om Högberga Gård i Lidingö magasin nr 10.
  Jag har försökt få tag i den men misslyckats. Har du något särtryck som jag i så fall gärna beställer. Min avsikt är att intressera en organisation för ett kvällsbesök hos er.

Kommentar

 1.