Silverram
Tanja Brandin

Tanja Askrabic

Tanja jobbar med marknadsföring här på Högberga och är väl den som skriver mest frekvent här på bloggen. Kontakta henne gärna om du har synpunkter på vår hemsida, facebook-sida, nyhetsbrev, vårt kundmagasin Högtryck eller har andra idéer kring hur vi kan bli bättre.

När landslaget kom...

Skrivet av Tanja Askrabic | sep 02, 2016

Ingen dag är den andra lik. Ingen kväll är den andra lik. Ingen frukost, ingen lunch, ingen middag, inget möte, ingen fest. Inte ens en timme är den andra lik. Det är väl det som är en av de stora tjusningarna med vårt jobb. Och människorna. Alla härliga gäster. Nya möten med nya ansikten varje dag.

I går var också en sådan dag. En dag som inte är den andra lik. Då hade vi nämligen den stora äran att ha hela fotbollslandslaget hos oss tillsammans med hela teamet bakom. Som om inte det vore nog, passade de också på att bjuda in till presskonferens i samband med sitt besök. Jo man tackar! SVT, TV 4, DN, SvD... ja, alla var här. Såklart vi är lyckliga (läs exalterade).

Lunch på terrassen på Högberga Gård
Först lite lunch på terrassen...


Patrik Rodehed
...som vår köksmästare Patrik, med team, fixat...

Guidetti
Sedan körde det i gång. I Kinarummet - Allt ljus på Guidetti. Strålkastare, filmkameror, blixtrar, mikrofoner all over the place...

TV-inspelning

vem
I Galleriet; Filip Helander...

Patrik Ekwall
Lewicki - Ekwall

Fotbollslandslaget 2016
Och sen... en liten stund, en fantastisk uppställning, en bild - exklusivt, bara för oss. Woohoo!

Landslaget åker Ribbåt ut i skärgården
Men underbart är kort. Det blev dags att ​ta farväl. PULS hämtade upp gänget med Ribbåtar nere i hamnen. Mot skärgården!!

Landslaget åker rib i Stockholms skärgård
Full fart framåt!

På tisdag hejar vi förstås fram laget i VM-kvalmatchen mot Holland som spelas på Friends Arena.

Ja, igår var som sagt också en sådan dag. En dag som inte är den andra lik.

/Tanja

Världspremiär för Högberga Rosé

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 26, 2016
För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

Högberga Rosévin på Högberga Gård

Högberga Rosé 2015; Druva: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Petit Verdot.

Vinmakare Zälle berättar;
Idén om att prova på att göra även ett rosévin kom egentligen av att vi ville öka fruktkoncentrationen i våra röda viner. Vätskan/druvjuicen tankas ur redan efter två timmar och sedan har vi låtit vinet jäsa precis som ett vitt vin. Färgen avgörs av vilken druva som använts men också förstås av hur länge saften varit med sitt skal. Alkoholhalten är den samma som i våra röda viner; 13,5 % och som vanligt tillsätts inget socker.

Vi ville inte ha ett sött rosé, snarare ett torrt.​ Högberga Rosé är robust i sin struktur, fyllig och har stor frukt. Den passar perfekt till lax och skaldjur. Inte helt lättsam. Vinet passar lika bra på hösten som på sommaren.

Högberga Rosé på terrassen på Högberga Gård
Vår servitör Oskar serverar gärna ett glas Högberga Rosé på terrassen; passar lika bra på sommaren som i höstsolen.

Vill du veta lite mer om rosévinets vackra värld generellt, rekommenderar jag att läsa vår restaurangschef Danielles "Vinskola del 2" här »

/Tanja

Vid ett stenbord i Toscana?

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 25, 2016

Vinranka i trädgården på Högberga Gård
Nä, det här är vid vårt stenbord på Högberga Gård. Våra vinmakare i vinfabriken; Zälle, Hallgren, Hjort, experimenterar vidare och har nu förgyllt vår trädgård med en alldeles egen lite druvodling och en ny vision har vuxit fram i Högberga Vinfabrik. Att göra svenskt rödvin på druvor som även är odlade i Sverige (dock kommer vi förstås fortsätta att varje höst plocka 10 ton druvor i Toscana och göra toscanskt rödvin på Lidingö).

Vinrankor i trädgården på Högberga Gård
40 plantor av druvan Pinot Noir har planterats i väl kalkad jord. Man har tagit hänsyn till placeringen i sydläge för att utnyttja solvärmen från berget optimalt - även på vintern. Också närheten till havet tänker man ska bidra till värme under de kallare årstiderna. ​​Huset ska ge skydd mot nordliga vindar och att odlingen ligger i en lite svacka skyddar mot östliga vindar. När det blir kallare kommer förmodligen stenar
placeras runt plantorna för att också så utnyttja solvärmen.

Blauer druvsort pinot noir odlas på Lidingö på Högberga gård
Det finns olika sorter av druvan Pinot Noir och de har lite olika egenskaper. Den vi valt; Blauer Burgunder, är lite tåligare och kan skördas något senare på året, berättar vinmakare Zälle. På så sätt utnyttjas solen och höstvärmen optimalt. Eftersom solen aldrig står i zenit i Sverige har plantorna placerats med lite
bredare mellanrum (90 cm) än vad som är vanligt i t ex Toscana.

När kan man få smaka, undrar kanske den nyfikne. Tja, om sådär tre år tänker man sig att första skörden ska ha blivit några flaskor. Plantorna bör kunna skördas när de är 4 år och våra plantor är redan från början 2 år. Detta är en vacker början på ett projekt där man har som mål att göra ca 100 flaskor per år framgent. För det krävs förstås fler plantor; uppskattningsvis 100-150 plantor och just nu funderas det på hur berget kan användas ännu mer, hur det har använts historiskt etc.

En spännande fortsättning följer förstås i denna omöjliga saga som blev möjlig i Högberga Vinfabrik.

Vinmakare i Toscana
Vinmakare Hallgren, Hjort, Zälle har gjort det omöjliga möjligt när de lever sin dröm. Drömmen om att plocka druvor i Toscana, frakta dem till Sverige och göra högkvalitativt toscanskt rödvin på Lidingö i Högberga Vinfabrik. Som vanligt gör​ de så GOTT de kan! Gudagott säger vi som smakat!

/Tanja

Johannas muffins

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 23, 2016

Muumms! Fikadags. Och från bageriet kommer vår konditor Johanna Rampitsch med sina oemotståndligt goda chokladmuffins. Receptet bjuder hon också på här.

Chokladmuffins med smörkräm

Muffins:
30 st á 1/2 dl

200 g rumsvarmt smör
3 dl socker
3 st ägg
1 dl ljummen mjölk
4 dl mjöl
1/2 dl kakao
1,5 tsk bakpulver
2 msk vaniljsocker

Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa ordentligt mellan varje ägg.
Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en skål och vispa sedan ned i smörblandningen.
Tillsätt mjölken och vispa bara så länge att allt rörts samman.
Fyll önskad form till hälften och baka på 180 grader i 10-15 minuter.

Jag brukar alltid använda mig av en spritspåse för att fylla formarna, då går det snabbt, man slipper kladd på sidan av formen och smeten blir jämt fördelad i formen.

Smörkräm
400 g smör
300 g florsocker
4 msk kakao
1 vaniljstång

Vispa smör och socker tills det blivit helt vitt, detta tar ca. 5 minuter om man har en hushållsmaskin. Tillsätt kakao och fröna från vaniljstången och vispa i 5 minuter till.

Det bästa sättet att toppa muffinsarna på är att använda sig av en spritspåse och en tyll. Men går lika bra att använda sig av en sked eller en kniv om man vill.

Dekorera med ett fint strössel eller färska bär.

Lycka till önskar Johanna!

/Tanja

Inför OS - kom och titta!

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 15, 2016

Om drygt två månader är det OS i matlagning i Erfurt i Tyskland. Stockholm Culinary Team, laget där vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson ingår, är förstås i full gång med förberedelserna. Deras näst sista träningsrunda äger rum nu på söndag. I samband med detta kommer de också att ställa ut sitt tävlingsbord för
alla som är intresserade att se deras spännande tävlingsbidrag, här på Högberga Gård.

Stockholm Culinary Team
Möt laget, Stockholm Culinary Team hos oss på Högberga Gård, söndagen den 21 augusti.

Mellan kl 10-14 står bordet uppdukat i Galleriet med en femrättersmeny bestående av olika förrätter, tapas, ett visningsfat med terriner och tillbehör, olika desserter och petit fours...

Söndag - Det finns också lite platser kvar till vår populära söndagsbrunch. Kombinera gärna med detta.
Varmt välkommen att boka bor här »

Vill du enbart komma för att titta på tävlingsbidraget och träffa laget så går det förstås också bra;
kontakta lagledare Andreas Printz på stockholmculinary@gmail.com

/Tanja

Recept - Örtsalsa

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 22, 2016

Midsommartider. Sommartider. Ljuvliga grilltider. Här bjuder vårt kök på receptet på en oemotståndlig örtsalsa att imponera på vännerna med.

Grilla köttet (entrecote i skivor) till perfektion, lyft av grillen och ha på rikligt med örtsalsa, låt vila 6-7 min, skär upp och lägg på ytterligare lite salsa och krydda med flingsalt. Servera med grillade primörer och mer örtsalsa.

Örtsalsa
2 st vitlöksklyftor
1 dl färska oreganoblad
1 dl färsk kruspersilja
1/2 dl färsk koriander
0,5 st röd chili(är den mild kan du öka mängden)
1 dl god olivolja
1 msk god rödvinsvinäger
Saft av 1 citron
0,5 tsk strösocker
salt, spiskummin och svartpeppar

Örter, örtträdgård, örtsalsa

Lycka till vid grillen och glad midsommar från köket!

/Tanja

Stolta som svanar

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 17, 2016

Exakt så känner vi när Ulla och Tina tar emot diplomet efter att vi, med berömt godkänt, klarat Svanens nya tuffa krav. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Svanen-diplom för certifiering hotell och restaurang

Svanen har under senaste åren uppgraderat sina kriterier för hotell- och konferensbranschen med konsekvenserna att det blivit klart tuffare att få en miljömärkning. Helrätt tycker vi! Kraven har bland annat skärpts gällande energiförbrukning och kemikalier i mat och dryck. ​Känns väldigt bra (och ändå självklart) att vi klarar de högt ställda kraven och nu krönts med en fortsatt certifiering.

/Tanja

Yes! Vinst till vår Tommy

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 06, 2016

JAAA! Det blev vinst till vår Tommy i kockduellen under Smaka på Stockholm. På Stora Scenen i Kungsträdgården ​mötte han Thomas Sjögren, vinnare av Årets Kock 2015.

Vinnare i kockduellen på stora scenen i Kungsträdgården under Smaka på Stockholm
Vinnare; Tommy Eriksson, vår Gastronomiska ledare.

Stort grattis från mycket stolta, glada och imponerade kollegor!

/Tanja

Högberga Havsspa

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 02, 2016

​Livsnjut när det passar dig. Entré till Högberga Havsspa ingår för alla våra weekendgäster men det kan också hyras exklusivt vid konferenser eller för privata sällskap.

Nyhet: Nu öppnar vi även upp vårt havsspa i samband med att vi serverar vårt populär Afternoon Tea på lördagar.

Spa-pool vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Tillsammans med jacuzzi, vedeldad bastu, kallbad, relax och skönt terrasshäng ​rymmer Högberga Havsspa upp till 40 personer. Varma källan håller sköna 38 grader. Året runt.

Juacuzzi vid havet på Högberga Gård

Jacuzzi i Paviljongen där det också finns vedeldad bastu, skön relax och kallbad utanför dörren.

Terrass vid havet på Högberga Gård

Skönt terrasshäng vid havet - i anslutning till relaxen.

Champagne serveras vid Spa-källan på Högberga Gård
Något kallt att dricka? ​Bar finns i anslutning till varma källan.

Spa-källa på Högberga Gård vid Stockholms inlopp


Vårt havsspa ingår som sagt för alla weekendgäster fredagar och lördagar. Se våra weekendpaket här »

För konferensgäster bokas Högberga Havsspa exklusivt. Läs mer här »

Afternoon Tea

Men kan alltså också njutas tillsammans med Afternoon Tea på lördagar.

/Tanja

Smaka på Stockholm

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 01, 2016
Smaka på Stockholm. Kockar i världsklass och de bästa råvaror Sverige kan visa upp. Lägg till hård tidspress och du får en fantastisk scenshow. Vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson går upp på stora scenen i Kungsträdgården, nu på söndag kl 17.00. ​I Kockduellen möter han Thomas Sjögren, vinnare av Årets Kock 2015. Kom gärna förbi och heja på. Vi finns på plats.


Tommy Eriksson vid Stockholms inlopp på Högberga Gård

Smaka på Stockholm är en av världens största matfestivaler och i år firas 25 års-jubileum. Festivalen pågår den 2 – 6 juni och håller öppet alla dagar 11-23.00 förutom 6 juni då man stänger 22.00.

All information om Smaka på Stockholm finner du här »

/Tanja

Stockholm Culinary Team

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 25, 2016

Stockholm Culinary Team

Här har vi laget (Stockholm Culinary Team) som ska tävla i matlagnings-OS i Erfurt i oktober. Kul att ha dem hos oss på konferens efter  träningshelgen ​för analys och genomgång av upplagningen på deras kallabord inför OS. Extra kul för oss förstås eftersom vår Tommy är med i laget. Riktigt stolta är vi!

/Tanja

Mors Dag

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 25, 2016

Du kommer väl i håg att fira kära mamma på söndag. Vi håller öppet för Mors Dag-brunch från kl 11.30 och som alltid får alla mammor en röd ros. Uteserveringen är öppen, drycken väl kyld och dessertbuffén fylld med läckerheter från vårt eget bageri. Välkommen att boka bord på info@hogberga.se eller 08-546 46 100!

Läs mer om vår brunch här »

Mors Dag

/Tanja

Nytt på terrassen

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 20, 2016

Vår härliga sommarterrass har fått nya möbler. Denna gång fick det bli en riktig klassiker från serien Grythyttan där vi blandar stål och vitt trä. Nu är de på plats och det lutar åt många magiska måltider på terrassen ☀️

Terrass vid havet

Totalt har vi nu 125 nya, sköna sittplatser på terrassen.

Terrass

Plus lite från det gamla förstås.

havsterrass på högberga gård vid stockholms inlopp

Havsutsikten över Stockholms inlopp är oförändrad.

Havs-Terrass vid Stockholms inlopp

Liksom på terrassen vid vårt Havs-Spa.

Sommarterrass

På fredagar från kl 15 håller vi öppet för AW vid havet. ​Då serveras oemotståndliga räkmackor med handskalade räkor, grekisk sallad och väl kylda drycker. Varmt välkommen! Se mer i vårt kalendarium »

/Tanja

Högtryck no 11 online

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 16, 2016

I förra veckan landade vårt kundmagasin Högtryck i brevlådorna hos över 3000 prenumeranter. I detta nummer har vi bland andra mött humorcoachen och standupkomikern Karin Adelsköld, en kvinna som dagligen utmanar sig själv och sin omgivning. Hon har skrattet nära och hjärtat synligt och använder sina kriser och missöden som drivkraft framåt. Karin verkar liksom alltid vara i ropet på något sätt - nu senast var det hennes bikinistatement i sociala media som hyllas av många.

Nu finns Högtryck No 11 även att läsa online »

Högtryck

Trevlig läsning!

Vill du fortsättningsvis ha magasinet i din brevlåda? Maila mig på ta@hogberga.se så ordnar jag det. Så gärna.

Tidigare nummer av Högtryck hittar du här »

/Tanja

JAAA! Silver i Årets Möteskock

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 16, 2016

Alltså, vår Mange, vår Magnus Wallin, vår yngsta kock här på Högberga Gård. Han kliver fram i tävlingen Årets Möteskock 2016 och bara plockar hem silvermedaljen. Är vi stolta? Oh, YES! Som om ordet stolt inte räcker till.

Magnus Wallin
Magnus Wallin är 26 år. Har jobbat i köket hos oss sedan 2013. Kommer från Bollnäs. På fritiden är mat och dryck det stora intresset, liksom sambon Sofie. Dessutom tränar han styrketräning. Mycket träning blir det. Favoritmat är en vällagad Boeuf Bourguignon.
Eller pannkakor med glass. Enkelt är gott, säger Mange.

Magnus tävlar i Årets Möteskock 2016
Tävlingen ägde rum i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm och arrangerades av ActionFairs. Moderator för dagen var Carl-Jan Granqvist och i juryn satt; Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller. Juryns motivering lyder;
"En komposition med fräschör och balanserade smaker som visar respekt och kärlek till råvarorna."

Vinnare i Årets Möteskock 2016
Förra året var det vår Tommy Eriksson som tog hem vinsten. Vinnare i Årets Möteskock 2016 blev
Emma Eijre
från Färna Herrgård. Stort grattis från oss!!

Vårt pressmeddelande om Årets Möteskock 2016 kan du läsa här »

/Tanja



Årets Möteskock 2016

Skrivet av Tanja Askrabic | maj 10, 2016

På fredag är det dags igen. Tävlingen Årets Möteskock 2016 går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm och i år är vår yngsta kock - Mange Wallin - med och tävlar. Förra året var det ju vår Tommy Eriksson som tog hem guldmedaljen och året dessförinnan tog Tommy silver. I år fokuserar Tommy på OS så Mange tar alltså över stafettpinnen i Årets Möteskock. Så spännande!

Mange Wallin

Fredag den 13 maj möts alltså några av Sveriges bästa kockar från konferensanläggningar runt om i landet och gör upp om titeln. Vi på ​Högberga Gård finns också på plats som utställare då dagen även bjuder på en spännande ”minimässa” med fokus på kreativa konferenser med kulinarisk guldkant. Vi hoppas att du också vill komma och träffa oss och heja fram Mange i tävlingen. I vår monter kommer du också kunna provsmaka på vårt senast lanserade vin från Högberga Vinfabrik; Högberga Blend (2013) och Högberga Merlot (2013).

Eventet är till för dig som bokar, köper eller arrangerar konferenser på ditt företag.

DATUM: 2016-05-13
TID: 13.00-17.00
PLATS: Münchenbryggeriet

Kort om tävlingen:
De tävlande kockarna har fyrtiofem minuter på sig att skapa en tvårätters konferenslunch till två personer utifrån exakt samma förutsättningar och råvaror.

ÅRETS JURY: Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller.

Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. Anmälan är kostnadsfri. Eventet arrangeras av Action Fairs och du gör din anmälan till dem här ». 

Hoppas vi ses!
Nu håller vi tummarna för Mange!

/Tanja

Nytt vin från Vinfabriken

Skrivet av Tanja Askrabic | apr 29, 2016

Nu lanserar Högberga Vinfabrik två nya viner på Systembolaget, med nytt namn; Högberga Blend samt Högberga Merlot. ​Ett par riktigt trevliga viner och vinmakarna gör för första gången en Bordeauxblend som känns mycket spännande med 70 % Cabernet Sauvignon och 30 % Merlot. Båda vinerna har lagrats på ekfat med Svensk ek vilket ger en härlig och egen karaktär.

Vin från Högberga Vinfabrik

Druvorna är plockade i Toscana 2013 och som vanligt har hela vinifieringen skett hos oss på Lidingö.

Högberga Vin

HÖGBERGA BLEND
(NR 30955)
Fruktig smak med fatkaraktär, inslag av mörka bär, plommon, örter, sandelträ, vanilj och lakrits.
Serveras vid cirka 18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
Pris: 198 kr

HÖGBERGA MERLOT
(NR 30954)
Fruktig smak med inslag av fat, björnbär, plommon, örter och vanilj.
Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
Pris: 198 kr​

Ja, våra vinmakare de gör verkligen så GOTT de kan. Fantastiskt gott om du frågar mig.

/Tanja

Saltstänkta bad under bar himmel!

Skrivet av Tanja Askrabic | apr 27, 2016

JA. Nu är vår nya varma källa äntligen klar och Högberga Havsspa kan slå upp portarna. Insprängd i berget med en obruten utsikt över Stockholm skyline kan upp till 16 personer bada och njuta bad under bar himmel.
Ja,ska det bli riktigt bra så får det gärna ta riktigt lång tid. Inget fuskbygge här inte.

Spa-pool vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Tillsammans med jacuzzi, vedeldad bastu, kallbad, relax och skönt terrasshäng öppnar vi nu upp Högberga Havsspa som rymmer upp till 40 personer. Varma källan håller sköna 38 grader. Året runt.

Juacuzzi vid havet på Högberga Gård
Jacuzzi i Paviljongen där det också finns vedeldad bastu, skön relax och kallbad utanför dörren.

Terrass vid havet på Högberga Gård
Skönt terrasshäng vid havet - i anslutning till relaxen.

Spapool vid havet med utsikt över Stockholm inlopp
Någonting att dricka. Vi har öppnat en ny bar i anslutning till varma källan.

Spapool vid havet vid Stockholms inlopp

Igår kväll invigdes varma källan av alla de fantastiska hantverkarna som ligger bakom mästerverket.
Väl värda en stund av njutning.

Vårt havsspa ingår för alla weekendgäster fredagar och lördagar. Se våra weekendpaket här »

För konferensgäster bokas Högberga Havsspa exklusivt. Läs mer här »

/Tanja

Scones a la Johanna

Skrivet av Tanja Askrabic | apr 26, 2016

Varje lördag dukar vi upp vårt med vårt klassiska Afternoon Tea i herrgården. Ett riktigt dragplåster har det visat sig. En av anledningarna är förstås vår konditor Johannas fantastiska bakverk som hela tiden byter skepnad. ​I helgen serveras två nya sorters Scones. Recepten bjuder hon på här.

Scones

Scones ca 25 st
7,5 dl Vetemjöl
​1 msk Bakpulver
​2 msk Rårörsocker
1 tsk Salt
80 g Rumsvarmt smör
3,5 dl Filmjölk

Blanda kort allt samman till en kladdig deg.
Platta ut degen på ett mjölat bord och skär i 6x6cm stora rutor.
Lyft över på en plåt och baka av på 195°C i ca 12 minuter.

Och för er som önskar lite nyttigare variant;

Graham-Dinkel- Scones ca 25 st
2,5 dl Grahamsmjöl
​3 dl Vetemjöl
​1 msk Bakpulver
​2 msk Rårörsocker
1 tsk Salt
60 g Smör
3 dl Filmjölk
Dinkelflingor (till garnering)
Rårörsocker (till garnering)

Blanda kort allt samman till en kladdig deg.
Platta ut degen på ett mjölat bord så att den är 2cm tjock och skär sedan i 6x6cm stora rutor.
Pensla sconesen med lite vatten och strö över ordentligt med dinkelflingor och
rårörsocker ovanpå så att dom är helt täckta.
Lyft över på en plåt och baka av på 195°C i ca 12 minuter.

Johanna Rampitsch

Lycka till önskar Johanna!

/Tanja

Konstrundan

Skrivet av Tanja Askrabic | apr 22, 2016

Varje år, varje vår, arrangerar föreningen Lidingökonstnärer konstrundan på Lidingö. En hel helg med vacker konst att beskåda runt om på vår ö. Tidigare år har Marie von Kraemer varit konstnären som hållit till hos oss. Och varför ändra på ett vinnande koncept. Marie kommer tillbaka till oss och hennes vackra konst kommer att pryda Galleriet under ​hela helgen, med start i eftermiddag. Fredag - söndag, 22-24 april .

Konstrundan Lidingö

Vi kommer samtidigt fylla helgen med brunch, lunch, afternoon tea, herrgårdsfika, och mycket mer. Uteserveringen är öppen! Liksom baren. Läs mer i vårt kalendarium ».

Varmt välkommen!

/Tanja