Bröllop och sånt...

Skrivet av Tanja Brandin | jun 18, 2010
Idag kan det vara idé att hålla lite extra koll på trafiken i Stockholm och det gör du nog bäst här. Ja, det är ju fullt med kungligheter och andra gäster till bröllopet ute på gatorna idag. Själv ska jag försöka dressa upp mig som en prinsessa och gå på examensfest på Stallmästargården i kväll. Undrar vem som kommer ha roligast? Jag lär få veta, för en av mina klasskompisar ska på brudparets tillställning ikväll och sedan ansluta till vår efterfest. Spännande!

/Tanja

2 Comments

  1. 2 Gabriel 20 jun
    Med facit i hand så kan vi väl konstatera att examensfesten tog priset. Mycket trevligt! Se bilderna på www.systrarnasoda.blogg.se.

  2. 1 Inger 18 jun
    Ha en riktigt rolig kväll med diplomering, middag och fest! Jag beger mig till en inBJUDANDE soffa för att se vad Victoria har på sig. :)

Kommentar

  1.