• Nytt på hotellrummen

  Skrivet av Tanja Brandin | aug 19, 2014
  Under sommaren har vi passat på att pyssla om vårt vackra Högberga Gård lite extra och  bland annat gett ny design och ny inredning till hotellrummen i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också vår vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

  Hotellrum Högberga Gård
  Inredare är Jessica Hultén på Soberdesign och hon har tillsammans med fototapetsleverantören Scandiwall skapat lite mer moderna hotellrum med vintagekänsla utifrån temat "vin".

  badrum
  Dessutom har samtliga 45 badrum i Stora flygeln gjorts om. Detta innebär att badrummen i alla hotellrum hos oss nu är totalrenoverade...

  hotellrum
  ... och samtliga sju hotellrum i Lilla flygeln...

  hg

  hotellrum
  ... liksom alla 14 hotellrum i herrgården...

  hotellrum högberga gård

  rum
  Några av rummen i Stora flygeln renoverades redan i vintras...

  hotellrum
  ... och nu alltså 14 rum till i Stora flygeln.

  Och vi klarade deadline. Applåder till våra hantverkare!

  /Tanja

 • Vinmakare för en dag

  Skrivet av Tanja Brandin | aug 18, 2014
  Succén i Vinfabriken fortsätter. Aktiviteterna blir fullbokade snabbt och våra vinmakare gör gästerna över förväntan nöjda. Gött! Och nu; I samarbete med SvD kan vi åter igen erbjuda två nya datum för aktiviteten "En dag i vinfabriken"; lördagen den 30 augusti och lördagen den 6 september. Denna omgång med Supertoscanare i fokus.

  annons
  Såg att SvD själva annonsera så vackert om detta arrangemang. Så, är du intresserad och vill läsa mer om detta så finner du all information här » 

  vinfabriken
  Välkommen till Högberga Vinfabrik! Välkommen att göra din egen Supertoscanare! Även som konferensgäst kan du förstås alltid boka denna aktivitet till hela gruppen. Läs mer om detta här »

  /Tanja
 • Hög på socker

  Skrivet av Tanja Brandin | aug 14, 2014
  Oftast undviker jag socker i den mån det går. Vi jobbar ju med ett sådant härligt projekt här på Högberga Gård. Under arbetsnamnet "Hälften socker, dubbelt så söt" så ska vi halvera det dolda sockret i allt som serveras hos oss. Våra kockar, med köksmästare Tommy Eriksson i spetsen, har fått en utmanande uppgift. Och de har bestämt sig för att inte ersätta sockret med sötningsmedel. Inte kompromissa med smak och kvalitet. Det har experimenterats en hel del i köket vill jag lova. Och jag tror kanelbullarna och bakverken var en av de svårare utmaningarna. Vissa saker blir bara inte bra utan sockret. I dessa fall har vi beslutat att helt enkelt erbjuda ett ytterligare alternativ till våra gäster. Till exempel finns de nybakta kanelbullarna kvar på fikabuffén men kompletteras med en nyttig och god frukt- och nötbar, färsk frukt och smoothies för de som vill undvika sockret.

  Kanelbullar
  Kanelbullarna blir kvar

  Hos oss görs all matlagning från grunden. Så lägligt. Då har vi verkligen möjlighet att ha full kontroll på råvarorna och innehållet i det som serveras. Vår egengjorda müsli innehåller inget vitt, raffinerat socker (medan ”vanlig” müsli och flingor i snitt innehåller 20% socker), dock höjer vi smaken med lite lönnsirap. Med lönnsirap undviker man de tomma kalorierna och får dessutom nyttiga mineraler i sig. Till müslin dukas även upp med fem av världens nyttigaste frön (chia, hampa, lin, pumpa och solros). Yummi!

  Arbetet går verkligen framåt. På frukosten har vi nu minskat det dolda vita, raffinerade sockret med 75 %!!! Och samtidigt fått ännu högre betyg av våra gäster. Vilket underbart delresultat.

  Många recept har omarbetats. Nya produkter har köpts in. Köket fortsätter att experimentera och rapportera. Och vi som får smaka bara njuter. Och mår så bra.

  Oftast undviker jag socker. Men inte idag. Istället pinar jag i mig en sliskigt, söt kolhydratsblandning som förhoppningsvis ska hjälpa mig över mållinjen på lördag. Känner mig hög på socker och smått nervös. På lördag ska Cykelvasa nummer två genomföras. Det kändes lättare förra året när jag inte förstod vad det handlade om. Men nu... Varför? Backen i Oxberg! Puh!! hehe.

  MTB
  Denna skönhet ska få ta mig 9,5 mil på skogsvägarna mellan Sälen och Mora. Det blir skoj.

  /Tanja
 • Bokningen öppen hela sommaren

  Skrivet av Tanja Brandin | jul 01, 2014
  Bloggen tar semester under juli men vår Bokning håller öppet hela sommaren och du når oss på bokning@hogberga.se eller 08-546 46 300. Aktuella konferenserbjudande finner du här »

  Här på Högberga har vi påbörjat renoveringen av hotellrummen i Stora flygeln som ska få ny design och helt nya badrum under sommaren. Vi planerar också för fullt för att AVEQIA ska ta över vår matstudio som kommer få helt ny design och utrustning i ett väldigt spännande samarbete som vi ser fram emot. Dessutom pågår projektering för vår varma källa som ska anläggas i berget utanför Paviljongen.

  svanar pussas

  I övrigt, lugnt och skönt.
  Vi önskar dig en härligt, varm, skön, avkopplande sommar med massor av sol och bad - och det lila extra!

  /Tanja
 • Åk med oss till Toscana

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 28, 2014
  Har du - som vi - en passion för goda viner, upplevelser utöver det vanliga, romantisk natur och resor. Drömmer du om att bo på en riktigt anrik vingård med idylliskt läge på en kulle bland höga ­cypresser i det böljande toscanska landskapet. Vill du vara med och lära dig hela tillverkningsprocessen och framställa ditt eget vin? Då har du nu chansen att följa med oss till Toscana och plocka druvor till vårt eget 8.90-vin.

  vinmakare

  Även i år arrangerar proffsiga WI-resor en Vinresa som bjuder på fantastiska dagar i romantiska Toscana. Besök och vinprovningar på spännande vingårdar, goda middagar och som en extra upplevelse så deltar ni i plockningen av våra druvor till nästa års vin på Högberga Vinfabrik. Boendet på anrika vingården Tenuta del Fontino är idyllisk och härstammar från en gamma adelsfamilj och här förvaltas en flera hundra år gammal tradition av att producera vin, grappa och olivolja. Läs mer och boka din resa här »

  Hoppas vi ses den 14-18 september.

  /Tanja
 • Högberga Gård@AVEQIA

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 19, 2014
  I tisdags berättade vi ju om vårt nya samarbete med AVEQIA. Att de från och med i höst tar över driften av vår matstudio här på Högberga. Inreder den i sin stil. Bygger ett växthus för odling under temat "från jord till bord". Och erbjuder matlagningsaktiviteter för 30 personer under ledning av Aveqias stjärnkockar under namnet AVEQIA@Högberga Gård.

  Vi delar samma vision. Connecting through gastronomy. Så igår, när det var dags för oss att ha sommaravslutning med all personal på Högberga blev det självklara valet att laga mat tillsammans på just Aveqia i deras studio på Tulegatan i Stockholm. Och vilken kväll! Det här är bra teambuilding vill jag lova. Och vad vi kan!!

  Matlagning med kock

  inger

  lagamat

  1

  Matlagning på Aveqia

  ronnie porath

  esref

  tina

  2

  mats

  cec

  ulla

  Efter dryga timmen hade vi fått ihop en helt fantastisk fyrarätters middag. Mums.

  Förrätt (bild Aveqia)
  forratt
  Sotad tartar med rökig böcklingcrème, krasse och friterad kapris
  Öl; S:t Eriks IPA

  Mellanrätt (bild Aveqia)
  mellanratt
  Gravad pilgrimsmussla och havskräfta i rökig buljong med rotsaker och libbsticka
  Vin; Laroche Chablis Saint Martin

  Varmrätt (bild Aveqia):
  lamm
  Helstekt lammrostbiff med primörsallad, kroketter och grillad citronette
  Vin: Villa Maria Cellar Selection Pinot Noir

  Dessert (bild Aveqia):
  Pannkaksrulltårta
  Pannkaksrulltårta med blåbär och viol, citroncurd, gräddglass samt salt mandelknäck

  Vin; Moscato d'Asti

  Helrätt!

  gänget på aveqia

  Stort tack till Aveqia för en fantastisk kväll. Så proffsigt genomfört arrangemang. Så härlig miljö att vistas i. Så vackert värdskap. Ser mycket fram emot vidare samarbete.

  /Tanja
 • Mickes Skafferi skapar eget vin med Högberga Vinfabrik

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 19, 2014
  Låt mig berätta vad vinmakare Zälle berättar;
  Mickes Skafferi skapar eget vin med oss till krogen. Krögare och Köksmästare Micke Santo, från Mickes Skafferi i Nyköping kom tillsammans med sommelier Tess Ohlsson ut till oss på Högberga Vinfabrik för att skapa en egen vinblend till sin krog. De valde en vinblend med:

  Vino Rosso
  • Merlot 50%, som legat på svenska ekfat,
  • Cabernet Sauvignon 25%
  • Sangiovese 25%

  Mickes Skafferi vin

  Dessutom har man tagit fram en underbar egen etikett. Vinet är en succé och en riktig ”snackis” i Nyköping.

   I White Guide 2014 skriver man dessa ord om Mickes Skafferi: "Det har skett ett harmoniskt möte på Skafferiet. Sörmländska råvaror av fin kvalitet tas omhand av köket på ett intressant och smakrikt sätt, med många kopplingar till Italien. Vänlig och intresserad personal lotsar gästerna bland möjliga val."

  Låter som det får bli ett besök på Mickes Skafferi i sommar.
  Och vill du också göra ditt eget vin så finns det möjlighet i aktiviteten "Vinmakare för en dag". Välkommen att anmäla dig här »

  /Tanja
 • Veckans vintips

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 16, 2014
  Vår restaurangchef Danielle tipsar denna vecka om två fantastiska, eleganta och kraftfulla viner från Walker Bay i Sydafrika vilka passar utmärkt till sommarens alla grillkvällar. Ett rött och ett vitt. Vinerna har fått sitt namn - och etikett - efter valarten Southern Right som leker i Walker Bay i Sydafrika och för varje köpt flaska går en del av pengarna till att rädda och ta hand om valarna. Gott vin som gör gott!

  Båda vinerna finns på vår vinlista på Högberga Gård och de finns även i Systembolagets beställningssortiment.

  Vin southern right

  Southern Right Sauvignon blanc från Walker Bay i Sydafrika är ett torrt friskt och fruktigt vitt vin som är mycket omtyckt av våra gäster. Smaken är torr, lätt och frisk med krispig fruktsyra och inslag av nässlor, krusbär och citrus, samt fin avslutande örtighet. Det passar utmärkt till grillade fiskrätter men även till kyckling. Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment (nr 75336) och kostar 131 kr.

  Southern Right Pinotage kommer också från Walker Bay i Sydafrika och är gjord på 100 procent pinotage; Sydafrikas nationaldruva. Det är ett kraftfullt vin med elegant och lång eftersmak som passar perfekt till grillade kötträtter såsom lamm och nöt. Doften är nyanserad, fruktig och något rökig med fatkaraktär med inslag av mörka bär, kaffe, plommon, tobak och choklad. Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment (nr 71348) och kostar 159 kr.

  /Tanja
 • Tyck om oss!

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 09, 2014
  Här, hos oss på Högberga Gård, är vi väldigt nyfikna på vad våra gäster tycker om oss. Därför frågar vi alla som besöker oss. I gästenkäterna ser vi just nu högsta betyg på service vilket förstås är extra roligt. Att personalen ger det lilla extra. Alltid. Är närvarande. Ställer en fråga till. Finns där. Ligger steget före. Maten och miljön kommer bara snäppet efter med härligt höga betyg.

  Terrass Högberga Gård

  Vi frågar förstås också de som bokat in konferensen från början, om de varit nöjda hela vägen. Vad kan vi göra bättre? För det vill vi. Vara världsbäst typ. Och utveckla Högberga som mötesplats. Utveckla oss själva. Och våra gästers möten. Och vi får mycket bra input vilket vi är väldigt tacksamma för. Det leder oss framåt. Uppåt.

  Och nu har vi bestämt oss för att löpande publicera vad som sägs om oss. Och vad som skrivs om oss i olika media. Vår referenssida kan du följa här.

  /Tanja
 • Premiär!

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 05, 2014
  Våra vinmakare i Högberga Vinfabrik är fantastiska. Nu har de lyckats trolla fram ett riktigt fint rosévin. Dock i väldigt begränsad upplaga...

  8.90 rosé

  Jag citerar vinmakare Zälle; "Från och med i morgon, på Nationaldagen, kan du avnjuta vår Rosé på Restaurang 19 Glas i Gamla Stan. 100% Sangiovese, 4 timmars skalkontakt, 12,5% alkohol. Klockren till Gravad lax och Cesarsallad.
  Doft: Smultron, Grapefrukt, Smak: söt lakritskaramell och en fet underbar eftersmak.

  Du kan privatimportera vinet 150 kr/st. vid köpa av minst sex flaskor. Tyvärr finns det bara 100 flaskor, nej 88 st."

  Självklart sparar vi några flaskor hos oss för vinsmakning för våra gäster som vill besöka vinfabriken och prova våra egentillverkade toscanaska viner.

  /Tanja
 • Recept - Grillad sparris med hollandaise

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 04, 2014
  Idag bjuder vårt kök på ett enkelt, smakfullt recept till sommarens ljuva grillkvällar. Grillad sparris med hollandaise. Ät detta som en egen rätt eller grilla en härlig bit fisk.

  Grillad sparris

  16 svenska gröna sparrisar
  1 msk kallpressad rapsolja
  Citronzest
  Flingsalt
  Nymalen svartpeppar

  Tänd kolgrillen, ta bort det nedersta på sparrisen. När grillen är het grillar du sparrisen så den får fin grillton men har lite stuns kvar (1 min på varje sida). Lägg upp sparrisen på fat, ringla över olja och riv över lite citronzest, salt samt peppar och servera med ljummen hollandaise.

  Hollandaise
  2 äggulor
  3 dl skirat smör
  Färskpressad citronsaft
  Champagnevinäger
  Salt
  Tabasco

  Värm äggulorna under vispning i vattenbad, när de tjocknar tillsätt det ljumna skirade smöret lite i taget och vispa hela tiden. Mata i allt smör, smaka upp med citron, salt och tabasco. Servera med den nygrillade sparrisen.

  Kockar

  Lycka till och låt det väl smaka hälsar; Tommy, Magnus, Thomas, Camilla och Ida.

  /Tanja
 • Vår egen vinnare

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 03, 2014
  Tina, vår egen hotelldirektör, är just en sådan där riktig vinnare som jag skrev om tidigare. Sin första mil sprang hon i loppet Run4Fun för 6 år sedan. Och i lördags var hon med i Stockholm Marathon. För tredje gången. Så - när jag för första gången inte skulle springa loppet själv, hade jag nöjet att heja fram Tina.


  Tina. På Norr Mälarstrand. Se så stark! Och fin tid blev det också. Stort grattis till väl genomfört lopp och till tiden 4.13.

  /Tanja
 • Alla vinnare i Run4Fun

  Skrivet av Tanja Brandin | jun 03, 2014
  För sjätte året i rad var det så dags för branschens största löparfest; Run4Fun. Ett evenemang som vi var med och startade upp en gång i tiden och som vi fortfarande är med och arrangerar. De två senaste åren har vi hållit till hos oss på Högberga Gård. I år på Blue Hotel här på Lidingö där en av initiativtagaren, Johan Svensson, numera håller till.

  Fullsatt igen! 200 spring- och festsugna branschkollegor anmälde sig och kom till starten.


  I väntan på uppvärmningen...


  Fatima, Lotta, Åsa

  Fatima, Lotta och Åsa fulla med energi inför loppet... Lotta som kom tvåa i damklassen. Bra jobbat! För inte allt för länge sedan gick hon med gipsat ben. Imponerande prestation att komma tillbaka så stark.


  Starten...


  Johan och Ulrika  Tina och Johan på en del av den legendariska Lidingöloppets bana där största delen av loppet gick... Tina, vår hotelldirektör, tog det lugnt eftersom hon skulle springa maran på lördagen. I lagom takt med Boss alltså, hehe.

  I Run4Fun är verkligen alla vinnare. Tänk så härligt. Många historier finns det bland branschkollegorna om hur de aldrig tidigare sprungit en meter. Men i och med Run4Fun har de fått smak på, och insett tjusningen i löpningen. Eller långpromenaderna i naturen. Många springer i dag även Marathon. Någon har gjort en Ironman. Någon har börjat springa i en ålder av 50. Detta är fantastiskt. Dessutom - friskare medarbetare förstås som en välkommen bieffekt. Alla vinnare som sagt. I Run4Fun.

  Andreas Lindqvist Aktivitetsteamet
  Och Andreas, som sprang fortast av alla i herrklassen - en riktigt lycklig vinnare. Han har legat i topp i flera år nu. Kämpat. Och så äntligen... Vackert! Stort grattis till Andreas Lindqvist från Aktivitetsteamet. Fantastiskt bra jobbat!

  Vinnare Run4Fun 2014

  Två vinnare. Pernilla Möllergård, från Friiberghs Herrgård, tog i damklassen hem segern för femte året i rad på fina tiden 44.10. Och så Andreas Lindqvist från Aktivitetsteamet i herrklassen då som sprang in på tiden 42.50.

  Prisutdelning run4Fun
  Arrangörerna tillsammans med vinnarna efter prisutdelningen. Pernilla tog tillbaka vandringspokalen och Andreas tog den vidare från Per Persson från Krusenbergs Herrgård som tog hem segern 2013. Arrangörer från vänster; Johan Svensson, Blue Hotel, Johan Hjort, Högberga Gård, Michael Hallbäck, Friiberghs Herrgård och Peter Tzintzis, Sejour.


  Middag, dans och fest hela natten. Musik av Suit & Tie; Nisse och Håkan på Event City. Vilket drag! Som vanligt. Nisse som sprang in som tvåa i herrklassen, sedan full energi på scenen och på lördagen sprang Stockholm Marathon. Coolt.

  Vi är så supernöjda med dagen kvällen och allt härligt engagemang från kollegorna i branschen. Vi är också så supertacksamma för våra fantastiska sponsorer som ställer upp år efter år - och som gör detta arrangemang möjligt. Tack till Suit & Tie på Event City för grym underhållning, tack till Martin & Servera för godsaker i målpåsarna och god mat, Tack Vingruppen för goda drycker och sist men inte minst Majola som ställde upp min sin duktiga personal i kök, bar och servering.

  Anläggningar som var med på branschens största löparfest var: Såstaholm Hotell & konferens, Södra Teatern, Friiberghs Herrgård, Djurönäset, IVA Konferenscenter, Summit, Riddersvik Gård, Elit hotel Marina Tower, Aktivitetsteamet, Skepparholmen, Krägga Herrgård, Tammsvik Konferens & Herrgård, Thoresta Herrgård, Villa Aske, Lejondals Slott, Bergendal Meetings, Blue Hotel, Högberga Gård, Sejour, Villa Brevik och Event City.

  /Tanja
 • Ett fång med röda rosor...

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 26, 2014
  röda rosor

  Så många vackra röda rosor det delades ut här under gårdagens brunch. 170 personer gästade oss under söndagen och alla mammor fick förstås en röd ros på Mors Dag. Rosendoften kan vi njuta av även idag.

  Apropå fullbokad brunch. Nu serverar vi brunch tre söndagar till innan vi gör ett litet sommaruppehåll. Passa på att boka i god tid. Vi erbjuder fyra sittningstider mellan kl 1130-1430. Läs mer i kalendariumet »

  /Tanja
 • Våra vinmakare

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 19, 2014
  Så glad man kan man bli när man slår upp en tidning. Till exempel Lidingö Tidning. Som skrivit en så fin artikel om våra vinmakare och om Högberga Vinfabrik. Och om att vinmakarna nu fått utmärkelsen "Årets företagare på Lidingö 2014". "Från hobby till vinfabrik." Läs artikeln här »

  /Tanja
 • VÅRT NYA hem

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 15, 2014
  Idag hittade jag ett fint reportage om Högberga Gård i magasinet VÅRT NYA hem under rubriken; Kulturella sammankomster på Högberga Gård. Vackert. Du kan läsa det här »

  Såg också att Lidingösidan skrivit om Corazza Bildts besök hos oss på Högberga Vinfabrik. Om det kan du läsa här »

  /Tanja
 • Anna Maria Corazza Bildt på besök

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 14, 2014
  Jag tycker det är stort. Att näringslivschefen på Lidingö, Cristina Eriksson, tar med sig EU-parlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt och kommer till lilla oss för att titta på Högberga Vinfabrik. Prata om gårdsförsäljning, druvor, distrikt, Italien. Om mat, vin och möten. Anna Maria berättade att hon kände till oss väl och att hon länge velat komma och besöka oss. Igår var hon här.

  Med på besöket var också kommunalråd Anna Rheyneuclaudes Kihlman och Lidingös presschef Ulf Petersson.

  Anna Maria Corazza Bildt
  Hjort, Anna Maria och vinmakare Zälle i samtal i vinbaren

  Hjort och Zälle tog förstås väl hand om gästerna - som alltid - och visade matstudion, vinfabriken och bjöd på ett smakprov av det egentillverkade vinet 8.90. Anna Maria gillade vinet. Gott!

  /Tanja
 • På gång...

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 12, 2014
  Just nu planerar vi för fullt för sommarens investeringar. Under juli månad ska vi fokusera på att få det ännu finare hos oss här på Högberga. Och se till att utöka vårt utbud ytterligare. Vi vill förstås att det alltid ska finnas en anledning att besöka oss igen. Och igen. Och igen.

  Många av rummen i Stora flygeln ska få ny inredning och design och vi har redan nu gjort ett prototyprum. Eftersom vår vinfabrik är belägen i samma byggnad så blir det vintema som gäller här.

  Hotellrum Högberga Gård
  Inredare är Jessica Hultén på Soberdesign som tillsammans med fototapetsleverantören
  Scandiwall skapat lite mer moderna hotellrum med vintagekänsla. Man har valt klassiska mönster och färger i både tapet och textilier som skapar värme och trivsel och lyfter fram husets unika detaljer och karaktärsdrag. Tanken är att varje rum ska få sin egna känsla av
  Italien.

  Under sommaren kommer vi också bygga en härligt varm källa på berget utanför Paviljongen. Det här blir häftigt!!


  Här kommer upp till 16 personer kunna bada varmt och samtidigt njuta solnedgången över Stockholms inlopp.

  champagne
  Kanske med ett glas kall, porlande champagne...


  Ritning på varma källan ser ut så här. Tillsammans med jacuzzi, vedeldad bastu och relax kommer upp till 40 personer kunna boka och nyttja denna avdelning. Och allt ska vara klart till början av augusti. Vi är på gång...

  /Tanja
 • Sol och rosé

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 10, 2014
  Lagom till att vårsolen vackert smeker stolsryggarna ute på terrassen har vi tagit in ett härligt rosévin i vår berusande vinkällare; Le Campuget Syrah Grenache 2013. Ett somrigt, ungt vin. Fruktig och bärig doft med inslag av röda bär och örter. Vinet passar perfekt som aperitif eller till lätta fisk- och skaldjursrätter samt till fräscha sallader.

  Rosévin
  Le Campuget Syrah Grenache 2013 finns inte på Systembolaget men kan väl avnjutas hos oss på Högberga Gård.

  /Tanja
 • Högtryck No 7 - online nu

  Skrivet av Tanja Brandin | maj 09, 2014
  I nästa vecka landar vårt kundmagasin Högtryck i brevlådorna hos närmare 3000 kunder. Där har vi bland annat intervjuat livsnjutaren och antikexperten Peder Lamm. Den nyfikne kan läsa Högtryck online redan nu.

  Kundmagasin Högtryck No 7

  Brukar du inte få vårt magasin men önskar det fortsättningsvis - är det bara att mejla mig på tanja.brandin@hogberga.se. Tidigare nummer av Högtryck kan du läsa online nedan.

  Jack Vreeswijk
  Läs Högtryck no 6 online här »


  Högtryck

  Läs Högtryck No 5 online här »

  Labero
  Läs Högtryck No 4 online här »  Läs Högtryck No 3 här  »


  Högtryck No 2 kan du läsa online här »


  Högtryck No 1 kan du läsa online här » 

  Trevlig helg! Och trevlig läsning!
  /Tanja