Tommy tävlar

Skrivet av Tanja Askrabic | nov 18, 2015

I samtid med att tuppen gal gav vi oss igår i väg till Karlstad där vår kökschef Tommy redan var på plats och förberedde sig inför dagens utmaning; Semifinal Årets Kock 2016. Detta är tredje gången för Tommy att vara i just semifinal i tävlingen Årets Kock. Det är mäktigt; att vår Tommy är en av topp 18!!

Tommy Eriksson Årets Kock
Tommy Eriksson, semifinalist Årets Kock 2016

En timmes förberedelse i kallkök. Sedan har kocken exakt två timmar på sig att laga upp
14 portioner av sin rätt inför publik.

Bidrag Årets Kock 2016
Tommys bidrag; Svenska höstnyanser med Hedemoratupp

elev

Till sin hjälp har alla kockar varsin kockelev som assisterar. Här lägger Tommy upp och nedräkningen av tiden har startat.

Man får gå över den utsatta tiden med 59 sekunder. Sedan blir det poängavdrag; 3 poäng/minut/domare. Tommy prickade tiden exakt. Snyggt! Sedan bär
serveringspersonal från restaurangskolan ut tallrikarna till juryn.

Intervju Årets Kock
Intervju.

Årets Kock semifinal Karlstad

Väntan... Så himla pirrigt. Hela dagen. I publiken. Bland de tävlande. Hela lokalen är liksom fylld med massor av känslor; adrenalin,
förväntan, nervositet, glädje, stolthet, allvar...

EN av de tävlande får direkt beskedet att de går raka vägen till final. Övriga sex kockar (från två olika deltävlingar) måste vänta ytterligare en vecka på beskedet om de går vidare till finalen som utspelar sig i Stockholm
den 11 februari. Väntan...

Jonas Karlsson Årets Kock
Vi säger största grattis till Jonas Karlsson från NOGA som tog sig raka vägen till finalen.

Vår Tommy gjorde en fantastisk insats. Vi är så stolta. Håller nu alla tummar för att Tommy är en av
de sex kockar som nästa tisdag får beskedet om finalplats.
Oavsett; för oss är Tommy alltid en vinnare!

/Tanja

Trendrapport 2016

Skrivet av Tanja Askrabic | nov 12, 2015

JA. Göran Adlén har åter valt att förlägga sin Trendrapport hos oss på Högberga Gård. Trenddagen 2016 kommer äga rum tisdagen den 10 februari mellan kl 0930-2130. Vi är förstås mäkta stolta och glada att för femte året i rad få stå värd för detta fantastiska event. Alla tidigare år har varit succé och helt fullbokat.

Trendrapport Göran Adlén

Du kommer att få höra de senaste trenderna när det gäller marknadsföring, varumärken och social media, kundservice, ledarskap, hälsa, hållbarhet, personlig utveckling och tankar om den framtida arbetsplatsen och vilka stora samhällsförändringar som sker. Du kommer att få överblick över de stora kontinenterna, om vad som är hett just nu och vad som kommer att påverka oss de närmaste åren.

Många har redan bokat in sig genom att ta del av Göran Adléns Early Bird-pris.
Det kan du också göra genom att läsa mer här »

Hoppas vi ses!
/Tanja

Tommy till semifinal i Årets Kock

Skrivet av Tanja Askrabic | nov 09, 2015
JAA! Han gjorde det igen! Vår fantastiska, skäggiga kökschef Tommy Eriksson har åter tagit sig till semifinal i Årets Kock. Och JAA, vi är så himla stolta och glada och kommer förstås vara på plats i Karlstad och heja på den 17 november då Tommy tävlar vidare.

En liten film från när Tommy tog sig till semifinal bjuder vi på här.

Vackert!

/Tanja

Läs Högtryck No 10 online

Skrivet av Tanja Askrabic | okt 28, 2015

Högtryck - vårt eget kundmagasin som vi ger ut två gånger per år - landade i förra veckan i brevlådan hos närmare 3000 prenumeranter. Vill du också ha Högtryck i fortsättningen är det bara att maila mig på tanja.brandin@hogberga.se så ordnar jag det i fortsättningen.
Högtryck No 10 finns nu att läsa online »

 Högtryck No 10

I detta nummer har vi bland annat träffat ​Jonas Gardell i en öppenhjärtig intervju om livet, offentligheten och om att ta sitt ansvar som en av landets viktigaste opinionsbildare. Vi har också mött Janne Schaffer som bland annat berättar om sitt släktskap med vår byggherre Klas Fåhraeus och om hur han nu firar 45 musikaliska år som artist. Det bjuds på sofistikerade smaker, passionerade upplevelser och historiska ögonblick.

Tidigare nummer av Högtryck kan du läsa här »

Enjoy! /Tanja

Nya Lidingöbanan klar!

Skrivet av Tanja Askrabic | okt 27, 2015

Äntligen är den nya Lidingöbanan i trafik igen. Sedan juni 2013 har man fått åka ersättningsbussar på sträckan ​Ropsten-Högberga men i lördags invigdes banan med sina nya fina vagnar. Så nu gäller följande resväg för er som åker till oss kommunalt från Stockholms City (restid ca 30 minuter);
- Tunnelbana röd linje till Ropsten
- Lidingöbanan tåg 20 mot Gåshaga
- Kliv av på station Högberga (stationen efter Kottla)
- Promenad 800 meter (följ skyltar mot Högberga Gård)

Varmt välkommen!

Pållar

Nu får våra pållar pusta ut...

/Tanja

Grattis Tommy!

Skrivet av Tanja Askrabic | okt 22, 2015

Oj vad vi är stolta igen! Vår fantastiska kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Årets Kock. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock. Grymt kul. Av 114 bidrag har 40 valts ut att laga upp sin meny för en jury som därefter utser de 18 semifinalisterna. Tommy tävlar vidare den 28 oktober.
Vi säger massor av grattis, håller alla tummar och önskar lycka till!

Tommy ErikssonTommy Eriksson vidare i Årets Kock för tredje gången...

/Tanja

Vår nya receptionist?

Skrivet av Tanja Askrabic | okt 19, 2015

Vi behöver fler stjärnor till vårt team på Högberga Gård och söker nu med ljus och lykta efter en receptionist som har DET. Värdskap uti fingerspetsarna, älskar att ge det lilla extra i alla lägen och att ta helhetsansvaret för våra gästers vistelse. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är ett krav och kan du hotellsystemet
HotSoft är det extra plus.

Personal Högberga

Hos oss får du; härligt, positiva kollegor som jobbar mot gemensamma mål i underbar miljö där gästens välmående alltid är i fokus. Du får möjlighet att vara med och utveckla då vi är otroligt lyhörda och positiva till idéer som leder oss framåt. Självklart ska du utvecklas själv under din tid tillsammans med oss.

På Högberga Gård möter vi konferensgäster, bröllopsgäster och romantisk weekendpar från hela världen. Dessutom är det ofta full aktivitet i Högberga Vinfabrik – Sveriges första toscanska vinfabrik där vinintresserade är med på provningar och ibland till och med gör sitt eget vin. Arbetstid kväll/helg förekommer med andra ord
och kunskap i engelska i tal och skrift är ett krav.

Älskar du att möta människor, har pondus, humor och tycker om att ta ansvar.
Hör av dig till hotellchef Ulla Mäki på ulla.maki@hogberga.se eller 072-510 70 01.

/Tanja

Tävlingen avgjord!

Skrivet av Tanja Askrabic | okt 09, 2015

Stort tack för alla fantastiskt fina tävlingsbidrag vi fått in på Facebook. Vi har nu utsett tre lyckliga vinnare! 3:e pris, brunch för två personer går till Zandra Christina Irlander Griffin och vi hoppas även få se dig hos oss på ännu fler bröllopsdagar. 2:a pris, Candlelight Dinner för två går till Lena Höglund. Snygg poesi. Ljuv musik i våra öron. 1:a pris, weekend för 2 går till Andréas Näsman som på ett mycket kreativt och vackert sätt fångat ALLT. Stort GRATTIS! Vi ser fram emot att ta hand om er som våra gäster.

vinna

Följ oss gärna på facebook och håll utkik efter nästa tävling.

/Tanja

VD-Blogg

Skrivet av Johan Hjort | sep 30, 2015

Hej igen Högbergavänner!

Wow, september – vilken månad att bjuda på det allra bästa. Brittsommardagar, massvis med möten och projekt, hummerpremiär, druvplockarresa till Toscana och huset fullt av många många glada gäster.

Apropå glada gäster vill jag slå ett slag för vår vinweekend tillsammans med Peter Wahlbeck och sommelieren Barbro Höglund. Vi älskar vin och vi gillar även romantiken kring vin, men ibland blir det alldeles för seriöst utan något inlägg av ”vanliga” känslor. Ibland används så många avancerade uttryck att åtminstone jag undrar om man inte bara får säga att det är gott! Jag har ingen aning om vad Peter Wahlbeck har att säga om detta men jag är väldigt nyfiken på just detta! Besök oss gärna 23-25 oktober.

Vin 890
Och apropå vin så får vi fler och fler berömmande ord om Högberga Vinfabriks 890 viner. Nu senast är det Världens Viner som har uttalat sig och verkligen gillar vad vi åstadkommer härute på Lidingö med våra italienska egenplockade druvor. Passa på att handla dem på Garnisonen, Fältöversten eller Lidingö systembolag eller beställ dem på systembolaget.se genom att skriva 890 i sökrutan.

druvplock
Och apropå 890 och Högberga Vinfabrik så är vi nyss hemkomna från vår druvplockarresa. Vi var 17 glada personer som åkte ner till Gavorrano som ligger i Maremmadistriktet i Toscana. Där besökte vi vingårdar och utforskade Toscanas underbara utbud på mat och dryck. Två dagar plockade vi även sammanlagt drygt 10 ton vindruvor som sedan kördes upp i vår kylbil till Lidingö för vinifiering. I lördags hade vi vår skördefest och drygt 50 vinentusiaster kom och hjälpte oss med avstjälkning och att få upp druvorna i våra jästankar.

pop up office
Och apropå tankar som jäser så har vi förstås många nya idéer som vanligt här på Högberga. Pop up office är en sådan som är så självklar att man undrar varför den inte ”paketerats” av oss tidigare. Då och då kommer en eller ett fåtal personer hit och vill sitta och jobba. Endera för lugnet, eller för att sitta mitt i pulsen av konfererande gäster, eller för utsikten, eller för att ta del av våran mat och service. Ofta när jag frågar dem om de haft en bra dag säger de; ja, varför gör jag inte det här oftare? Ja, nu är i alla fall vi än mer förberedda på detta så
välkomna till oss även om ni är få eller till och med ensamma.

Och är det andra nu som har tankar som jäser så vädra dem gärna med mig,
jag finns på telefon, mail eller fysiskt för en promenad eller fika!

Ciao
// Johan

Sicket Partaj!

Skrivet av Tanja Askrabic | sep 30, 2015
Så kul. Partajgänget är tillbaka och kör nya inspelningar för hösten. Senast igår. Flera spännande gäster var på plats. Bland annat Pernilla Wahlgren som så vackert bloggat om dagen. Se bilder och läs hennes blogginlägg här »

pernilla
​Bild lånad från Pernillas fina blogg.

Och missa nu inte Partaj på söndag i kanal 5.

/Tanja

Högtryck No 10

Skrivet av Tanja Askrabic | sep 29, 2015
Just nu går tryckpressarna åter varma på vår lilla redaktion. Det är senaste numret av vårt kundmagasin Högtryck som är på gång. I detta nummer har vi bland annat träffat ​Jonas Gardell i en öppenhjärtig intervju om livet, offentligheten och om att ta sitt ansvar som en av landets viktigaste opinionsbildare. Vi har också mött Janne Schaffer som bland annat berättar om sitt släktskap med vår byggherre Klas Fåhraeus och om hur han nu firar 45 musikaliska år som artist. Det bjuds på sofistikerade smaker, passionerade upplevelser och historiska ögonblick.
Detta och mycket, mycket mer i nästa nummer av Högtryck.
 
Högtryck No 10

Får du inte Högtryck i din brevlåda i dag men vill ha det.
Skicka ett mejl till tanja.brandin@hogberga.se så ordnar jag det. Så gärna.
Nästa nummer kommer i mitten av oktober.


Tidigare nummer av Högtryck kan du läsa nedan. Klicka på bilden så öppnar sig magasinet.

Högtryck
Kundmagasin Högtryck


Kundmagasin Högtryck No 7

Tidigare omslagspojkar/flickor ser du nedan.

plura

Jack Vreeswijk
Labero/Tanja

Toscana 2015

Skrivet av Tanja Askrabic | sep 28, 2015

Så kom den efterlängtade dagen då vi åter skulle få åka till bella Toscana och skörda ytterligare närmare 11 ton druvor till Högberga Vinfabrik. Hela projektet är ju egentligen helt galet. Plocka och transportera italienska druvor till Sverige/Lidingö och sedan göra vinet 890 här hemma. Omöjligt sa italienarna. Omöjligt att hoppa 8,90 i längd också innan Bob Beamon bevisade motsatsen år 1968, sa våra vinmakare och bestämde sig för att döpa vinet till just 890. Idag importeras vinet 890 tillbaka till Toscana och drickes med andakt till och med på en av Ducasses stjärnkrogar i Toscana. Det omöjliga är tydligen fullt möjligt. Inspirerande insikt!

Vi på Högberga Gård är förstås ödmjukt tacksamma att få följa med på detta unika äventyr. Varje år tar vår vd Johan med nyanställda så att vi alla ska ha fått uppleva hela vinets resa. Från druva i Toscana till att det serveras våra gäster på Högberga Gård. ​Bilder från veckan kommer här;

I Toscana
Årets druvplockare; vinmakare, personal från Högberga Gård, chaufförer och härliga vänner.

gavorrano
 Vackra vyer från den lilla bergsbyn Gavorrano där vi bor...

pa-vag-vinja
Druvplockningen startar tidigt på morgonen så snart solens strålar torkat upp daggen...

vingård toscana
Lugnt, vackert och varmt på vingården Azienda La Cura där vi plockar druvorna Cabernet Sauvignon, Sangiovese, Merlot och i år även Petit Verdot...

klippa vindruvor
Druvklasarna plockas med sekatör, varsamt och med mycket kärlek...

Plocka vindruvor i Toscana
Första backen avklarad! Varje back väger ca 18 kg, woohoo, sen är det bara knappt 11 ton kvar...

ingvar
Alla jobbar hårt i värmen; på bilden Ingvar, en av glädjespridarna på resan...

vinmakare
Våra modiga vinmakare som gör det omöjliga möjligt; Hjort, Zälle och Hallgren...

vindruvor
Backarna med druvor lastas på traktor och körs till vår lastbil (kylbil) som sedan säkert transporterar dem genom Europa och hem till Lidingö...

fem
Hur många backar till? Fem?

yes
Yes!! Vinmakare Hallgren nöjd!

ulla
Ulla, vår sprudlande hotellchef...

yoga
Ibland behövs en paus. Sigrid, vinnare i Sveriges Mästerkock 2012, är med oss och plockar men leder också yogapass lite här och nu. I vingården i soluppgång blir förstås en extra krydda...

vin 890
Vinet 890 som blir det goda slutresultatet går alltså att hitta även här i Toscana. Bilden är från vingården som producerar Monte Solaio...

Monte Solaio
Monte Solaio, ett grymt bra vin som vi provade på gården och som även vår vinmakare Johan Zälle importerar och säljer här i Sverige. Intresserad? Mejla johan.zalle@vinfabrik.se...

Vingård Petra
Många andra vingårdsbesök hinner vi också med. Här Petra som är något alldeles, alldeles extra...

trappa-petra
Hela byggnaden liksom ropar; Titta inte bakåt, det är inte dit du är på väg. Oki! Vi går vidare...

onolog
I byn Bolgheri besöker vi Enoteca och träffar vår oenolog; Luca Rettondini som också arbetar på vingården Le Macchiole i Bolgheri, en av världens mest prisbelönta vingårdar.

vinprovning
Vi provar supertoscanare; Ornellaia, Sassicaia, Paleo... På bilden Maria som till vardags sköter all konferensplanering här på Högberga Gård...

Riva del sol
​En heldag på Riva del Sole hinner vi med. Man tackar! Och en annan eftermiddag med bad i varma källor. God mat och nyvunna vänner. Life is good!

Niklas waclaw
Niklas, servitör/bartender på Högberga Gård, fångar dagen. Och kvällen. I Gavorrano...

stranden-solnedgang
Och solen sänker sig långsamt, färgar himlen röd och vi somnar sött till tonerna av sköna stunder och vackra minne. Stort tack Ali Abedi som förevigat dessa minnen med din kamera.

Johan Hjort
​Varmaste tack också till vår allra bästa, mest generösa och kloka VD Johan Hjort för att du
tar med oss på äventyr som detta!

/Tanja

Johan Franco Cereceda har provat våra viner!

Skrivet av Tanja Brandin | sep 08, 2015
Oj. Det här är stort! Johan Franco Cereceda, en av landets mest meriterade vinjournalister,
har provat Högberga Vinfabriks viner 890; 2012.

Så här skriver han på Världens Viner;
"Visst görs det vin i Sverige, så långt upp som i Stockholmstrakten. Men druvorna hämtas från Toscana och bara det är ett äventyr. Men väl värt det, för de tre vinerna Världens Viner har provat,
överraskar både med komplexitet, struktur och konsumtionsvänlighet.
"

890

Vidare recenseras de olika vinerna; 890 Cabernet Sauvignon 2012, 890 Merlot 2012 (min personliga favorit som det endast finns ca 100 flaskor kvar av. Inte missa!!) och 890 Sangiovese 2012. Läs mer här »

/Tanja

Vernissage

Skrivet av Tina Dernelid | sep 08, 2015

Vad passar bättre en regnig söndag än att gå på vernissage, äta snittar och dricka bubbel? I helgen bjöd vi tillsammans med Majid Modir in till en värmande eftermiddag i galleriet där hans fotografier nu pryder våra väggar. Paradise Doublyexposed är namnet på utställningen där
dubbelexponeringen på hans fotografier är den röda tråden.

24 färgsprakande fotografier ingår i utställningen och dessa hänger ända fram till början på november.
Kom gärna in och njut.

  tina

Både konstnären och jag är nöjda över förvandlingen i galleriet.

Om du vill läsa mer om utställningen och Majid gå gärna vidare till pressmeddelandet här

//Tina

Välkommen på vernissage den 6/9

Skrivet av Tanja Brandin | sep 01, 2015

Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri. Från och med söndagen den 6 september pryder fotografen Maijid Modirs fascinerande konstverk väggarna hos oss på Högberga Gård.
Utställningen Paradise Doublyexposed hänger sedan oktober ut.

Maijid Modir

Den 6 september bjuder vi, tillsammans med Majid Modir, in till vernissage mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg och för er som önskar går det alldeles utmärkt att kombinera med vår söndagsbrunch.

Majid Modir har bakgrund som konstnär och fotograf och undervisar bland annat på Beckmans och driver en egen designateljé. Han är flerfaldigt belönad med priser och utmärkelser och sitter i juryn i europeiska och asiatiska Broadcast Design Award (BDA & Promax). Han har tidigare visat sina fotografier i utställningsform men inte i exakt samma komposition som på Högberga Gård.

Läs mer om utställningen och om Majid i vårt pressmeddelande här »
Anmälan till vernissage; info@hogberga.se.
Varmt välkommen!

Majid Modir

/Tanja

VD-blogg

Skrivet av Johan Hjort | sep 01, 2015
Hej igen Högbergavänner!

Hoppas ni alla haft en bra sommar, min har varit mycket fin. Just idag känns som om vi går in i nästa årstid som för mig är favoriten. Jag får åka hem till Härjedalen och se alla fina färger på fjället och andas hög klar luft under några fina jakthelger. Här på Högberga är ju hösten vår mest bokade period och det är
härligt att vara mitt i den energin.

Hotellrum
Under sommaren har vi renoverat ytterligare hotellrum i Stora Flygeln och gästerna som använt dem kommer med spontant beröm vilket känns bra då det alltid är lite pirrigt med förändringar. Bygget med vår varma källa går också framåt och det känns spännande att se hur det nya växer fram, det kommer att bli en fantastisk plats att sitta på med kollegor, sin älskling eller med vänner och titta ut över havet in mot stan.

Jack Vreeswijk
I helgen hade vi brunch med efterföljande konsert med Jack Vreeswijk. Strålande sol och en underhållande Jack på bästa humör, jag rekommenderar er verkligen att gå att lyssna på honom om ni har möjlighet. Han tolkar förstås sin fars låtar som ingen annan men har också skrivit fin egen musik. För er som är intresserade av musik och konst kommer vi också ha fina konstutställningar under hösten. Den 6 september är du välkommen på vernissage för fotokonst-utställningen Paradise Doublyexposed med Majid Modir.

I Högberga Vinfabrik är det snart dags för skörd. Den 19 september åker vi åter till Toscana och skördar de tio ton druvorna som slutligen blir ca 7500 flaskor vin. ​Som vanligt kommer vi plocka druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot och Sangiovese och sen följer ett intressant år med vinmakande innan vi bestämmer vilka blends vi ska ha i flaskorna.

Så, vi ser fram emot en höst med full fart och som vanligt många trevliga möten.

Johan Hjort och Janne Schaffer
Ett av alla trevliga möte jag hade i helgen på Högberga var det med Janne Schaffer och Janne Shuffle.
Mer om "en rockig öl för alla tungor" kan du läsa här »

Om ni vill se Högberga Gård, vinfabriken eller bara ta en kaffe och prata så är det bara att höra av sig!

Tills dess tycker jag ni ska gå in och titta på vår nya läckra hemsida, det är helt otroligt så fort det går med utvecklingen av världen online. Det är också mycket roligt och stimulerande att göra nya bilder på vårt fantastiska ställe, gå in och njut av dem här.

Vi hörs igen!

// Johan

Tävling nummer 2

Skrivet av Tanja Brandin | aug 31, 2015

Vår unga, skickliga kock Magnus deltog för andra gången i år i tävlingen Copper Skillet. Tävlingen ägde rum på Stora Brännbo i Sigtuna där sju kockar kämpade om en plats i Europafinalen som går i Milano. Det blev ingen finalplats för vår Magnus denna gång men vi är förstås mäkta stolta över honom ändå.
Bra jobbat! Friskt vågat hälften vunnet!

magnus
Magnus Wallin är 25 år och tävlade i juniorklassen.

Vi säger grattis till vinnarna; Juniorkocken Daniel Gustafsson, Stora Brännbo och senior chef Kalle Eriksson från Sigtunahöjden. Stort lycka till i Milano!

/Tanja

Ny hemsida!

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 27, 2015

Idag släpper vi vår nya hemsida. Hoppas ni gillar den. Den har ett helt nytt utryck och upplägg och jag hoppas också den ska vara än mer användarvänlig och inspirerande än den gamla. Hemsidan har återigen gjorts i samarbete med Tankbar (många hemsidor har det blivit tillsammans nu) och det är AD Fredrik Lundqvist som gjort designen. De flesta nya bilder är tagna av min favoritfotograf Danger Österlin.

Men/och - jag vet att allting alltid kan bli bättre. Därför ser jag fram emot synpunkter av alla dess slag. maila mig gärna på tanja.brandin@hogberga.se eller skriv i kommentarsfältet nedan.

Om ett par veckor kommer också online-bokning att kopplas på och då kan helgens alla arrangemang bokas direkt på sajten.

Högberga Gård

Tack på förhand och välkommen att surfa runt!

/Tanja

Ses på söndag?

Skrivet av Tanja Askrabic | aug 24, 2015

Äntligen kommer min favoritartist tillbaka till oss på Högberga Gård. Exakt ett år sen senast. Men nu har det blivit dags. Favorit i repris. Visbrunch i det gröna på terrassen med Mr Jack Vreeswijk. Solen ska stråla och det finns fortfarande några platser kvar.

Skynda att boka. Och hoppas vi ses på söndag. Läs mer i kalendariumet »

Laddar med lite bilder från förra årets Vis-brunch med Jack. Här. Och. NU.

Vreeswijk
Jack med sin skickliga gitarrist Love Tholin. Det bjöds på en hel del Cornelis. Helt fantastisk stämning en solig dag som denna.

hogberga_vreeswijk-3-1Precis så här vackert blå ska himlen vara även på söndag.

terrass-sensommarBrunch på terrassen. Serveras också i år.

vreeswijk-6-1Jag hade en gång en båt... 

vreeswijk-13En sån där härlig dag då man liksom inte vill gå hem...

/Tanja

Skönare mötesmiljöer

Skrivet av Tanja Askrabic | jun 10, 2015
Mötas ska man göra där man gör det som bäst, eller hur. Där man finner mest inspiration och där kreativiteten flödar. Inte helt sällan sker ju detta utanför det traditionella mötesrummet. Ibland på en promenad utmed havet i friska luften, ibland på en solig terrass eller i sköna gungor på toppen på berget. Så visst ser vi till att sådana fantastiska mötesmiljöer finns här på Högberga Gård. Låt mig visa ett axplock.

gungorblogg
I grönskan.

Högberga Gård
Vid det stora stenbordet.

dator
Javisst har vi fri wifi som räcker hela vägen ut till havet. 100/100. Om det är wow? Oh JA.

t
Här finns två stora terrasser med sköna sittgrupper. Ostört och strålande utsikt.

Uteplats
På baksidan finns sittgrupper i olika storlekar. I solen. Och i skuggan.

Toppmöte
På toppen av berget. Om så önskas. Ett toppmöte helt enkelt.

/Tanja