Destination Lidingö

Skrivet av Tanja Brandin | jan 20, 2010

Idag var det inbokat ett möte för Destination Lidingö. Ett samarbete mellan nästan alla konferensanläggningar på Lidingö. Blue Hotel, Skogshem & Wijk, Rönneberga, Villa Brevik, Ariston, Villa Söderås, Elfviks Gård och så stora Bosön där mötet ägde rum (hoppas jag inte missade någon nu). Ja, hur som helst var syftet med mötet att planera för kommande mässa Konfex. Man har bestämt sig för att ta ett samlat grepp och arbeta ihop med en gemensam monter. Kul! Extra kul för mig som fick chansen att träffa alla så här redan tredje dagen.


Ja, här har ni gänget... delar av Destination Lidingö. Kul gäng!

Efter mötet tackade jag ja till en snabb visning av Rönnerberga Gård (herregud, jag ska stå i monter redan nästa vecka och kunna prata om alla anläggningar - jag som inte ens lärt mig hela Högberga än) ja, så det är klart jag måste ut och kolla.

På Rönneberga fanns bland annat 100 logirum och på en vägg i cafeterian hade franska landslaget (något årtal) skrivit alla sina autografer, berättade Fredrik. Annars, vacker havsutsikt, som de flesta ställen här på Lidingö.

Därefter tackade jag ja till en visning och en mycket god lunch på Elfsviks Gård. Träffade Mia & Christer, ett härligt par som driver stället. Det var såå mysigt!


Helbra tyckte chefen som också var med. Och utan att ljuga så kan jag säga att Mias kaffe var det godaste jag någonsin druckit. Ever. Åk ut på en brunch och prova, vetja.

Väl tillbaka på Högberga så var förberedelserna i full gång. Ja, inför kvällens stora arrangemang då bland annat Sarah Dawn Finer ska uppträda. Ja, jag sa ju att det hände mycket härute på Ön.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.