Le helg...

Skrivet av Tanja Brandin | feb 08, 2010

Resan ner gick bra. Hamnade bredvid en arkitekt på Sweco och hans barnbarn. Vi hade mycket att prata om och jag fick reda på en hel del om hur det går till att driva stora byggprojekt som typ Globen... Varje gång jag slumrade till kom han på något nytt spännande att berätta. Och varje gång han slumrade till försökte jag få honom att boka konferens på Lidingö, heheh.

Vi sa adjö och tackade för gott sällskap när vi klivit av planet. Men när jag klev på tåget så satt de två där igen; arkitekten och hans söta barnbarn. Jag tänkte att de kanske ville vara i fred och valde en annan reskompis. En trött fransman...

Efter två timmars tågresa var jag framme i Sierre och där på perrongen stod sonen med sin ställning. Såklart kom tårarna... På kvällen bjöds det på god middag i det vackra chalet som vi fått låna av mina släktingar... Vi åkte en tur till Verbier på fredagen för att göra klart alla papper med Johns arbetsgivare. Kändes konstigt att vara där och inte åka skidor. Mycket konstigt... Allt i ordning och jag fick ta med mig sonen hem en vecka. Sova en natt och på morgonen när jag klev ut genom min sovrumsdörr möttes jag av denna vy...


Bakom den övertäckta poolen - alptoppar så långt ögat når. Och jag kan förstå att släktingarna, valt att bosätta sig här. Vilken energi!


På bilden - deras Chalet. Sonen kan inte ha fått bättre ställe för rekreation än detta. Jag slappade i solen någon timme innan det var dags att packa väskan och börja resan hemåt. Taxin kom inte som den skulle, ingen pratar engelska - bara franska, vi missade sista tåget till flygplatsen såå, en skadad son som inte får bära något och en mamma med fem resväskor (däribland ett stort snowboardfodral) genomförde totalt nio byten innan vi var hemma. Och en resa som skulle ta totalt fem timmar från dörr till dörr, tog arton.
Och nu - måndag - och en ny härlig vecka som väntar...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.