Bröllop på Lidingö...

Skrivet av Tanja Brandin | feb 11, 2010

Idag hade Katja och jag möte med en bröllopsfotograf. Jag fann honom på nätet när jag surfade runt och kollade vad man skriver om Högberga i cyberspace. Och då hittade jag ju förstås en hel del om bröllop. Eftersom så många gifter sig här. För att det är så magnifik miljö. Och så.

Jag mejlade Carl eftersom han tagit så fina bilder från ett bröllop på Högberga. Ja, dels för att höra om vi kunde använda några bilder men också för att Katja letar efter bra samarbetspartners. Och när vi träffat honom kändes matchningen helt rätt. han var cool - Carl. Han är en ung kille som pratade så mycket om att fånga känslor, om att få lära känna brudparet och sånt. Om all lycka och glädje som bara finns där vid ett bröllop. Och om hur häftigt det är att få dokumentera allt. I farten.

Nu har jag suttit och tittat på lite bilder som han skickat och är inte besviken. Kolla den här eller...
... Kolla här.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.