Dröm dig bort...

Skrivet av Tanja Brandin | feb 23, 2010

Måste säga att jag har börjat uppskatta detta med att åka kommunalt till och från jobbet. Att sälja bilen var helt rätt. Konstigt kan det låta när hela kollektivtrafiken lamslås på grund av snökaos och elände. Men det blir lite av ett äventyr kan jag tycka. Och det var fler leenden än vanligt på tåget idag. Liksom ingen idé att bli arg. Inget man kan göra något åt ändå. Bara go with the flow liksom. Och idag, när vi stod där som packade sillar kom det en fröken med en dagisklass. Hon imponerade stort på mig.

Ett av barnen sa att hon var kall om händerna. Jag fryyser, klagade hon. Då säger fröken till gruppen: Vi står här som en grupp nu. Håll ihop. För vi ska åka på gruppresa till Spanien. Vad skönt det ska bli. Har alla badkläder med sig? JAA, ropade barnen. Jag är sugen på chips och ostbågar sa en liten flicka med ljusa lockar och rosa mössa. Vi kan äta glass när vi kommer till stranden kontrade en pojke...

A, så befann vi oss alla på en charterresa på väg till Spanien. På en trång buss utan luftkonditionering. Varmt. Svettigt. Törstig. Vill ut i snödrivorna igen...

Ingen idé att klaga. Bara att drömma sig bort. Jag tar Hawaii. Vad väljer du?

Tanja på Hawai

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.