Härarbete och sånt...

Skrivet av Tanja Brandin | apr 06, 2010
Tror det var för en fem år sedan som jag kom i kontakt med begreppet härarbete för första gången. Det var i samband med något samarbete med tvillingarna Härén. En av herrarna hade skrivit en bok med just den titeln "Härarbete" och jag fick den i present. Signerad och klar. Jag gillade resonemanget i boken hårt och jag kommer till och med ihåg att deras dåvarande affärsidé löd "Vår affärsidé är att göra affärer av idéer. Det tyckte jag var coolt och vi fortsatte en del grejer ihop.

Och idag - varje gång jag gör härarbete så tänker jag på dem (eller han som skrev). Men jag tänker också på hur rätt det är.

Härarbete innebär ju just att man arbetar där man gör det som bäst. Där man får bäst inspiration för uppgiften. Ibland är det hemma, ibland på ett stojigt café; ibland på en Söderhavsö, ibland på kontoret.

Idag blev det hemma då jag också fick chans att ta en långlunch med min kompis Lisa. Mälarpaviljongen - uteservering, strålande sol., våren är här Jag tog en soppa, Lisa en sallad...Vi hann till och med en liten shoppingtur. Lisa skulle vara smakråd. Brukar vara grym på det. Men just idag var hon nog lite ringrostig... Kanske varit hemma i Ö-vik för länge... Kanske...
 Om jag lydde hennes råd? Njaä. Den som lever får kanske se...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.