Besök på Millesgården

Skrivet av Tanja Brandin | apr 14, 2010
Livet på Lidingö går vidare. Så också livet med Destination Lidingö. Det är jag glad för. Och just idag startade vi upp en projektgrupp som ska utveckla en helt ny grej. Något som jag inte tror någon annan gjort förut faktiskt. Och det vill man ju vara med och dra i. Förstås.

Millesgården
Det ville dessa kreativa personer också; Ejnar Söder från Blue, Birgitta från Villa Brevik, Mia från Elfviks Gård och Ann från vackra Rosenterrassen. Rosenterrassen var också platsen för mötet - första gången för mig, men definitivt inte sista...

Millesgården
Val av plats för mötet hängde också samman med närheten till Millesgården där bland annat denna herren stoltserar.

Millesgården
Vi rekade platsen... och idéerna sprutade... Något kommer att hända här. Var så säker. Faktiskt redan i augusti... Vi fastställde syfte, mål och upprättade en projektplan. Delade ut ansvar och satte deadlines. Tjohoo! Den 28 april ska vi presentera vår plan för hela Destination Lidingö. Spännande att se vad de tycker.

Frukost blev till förmiddag och förmiddag blev till lunch då Mia fick den strålande idén att åka till henne på Elfsviks Gård och ta en räksallad på den soliga terrassen. Äta ska man ju ändå, som hon sa, så varför inte i vacker miljö med trevligt sällskap. Sagt och gjort!

Millesgården
Mia - en ovanligt trevlig värdinna. Och jag är så tacksam att jag fått lära känna så många nya, fina människor efter bara ett par månader på Ön. Och lära känna så många nya platser. Snart kanske jag inte är så vilsen här på Lidingö.

Väl tillbaka på jobbet möttes jag av denna syn...

Millesgården
Vackert va!? Våren är verkligen här.

Om stora gruppen Destination Lidingö accepterar vårt förslag så lovar jag att berätta planen. Och du kommer nog också få en inbjudan.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.