Har jag tur eller?

Skrivet av Tanja Brandin | maj 11, 2010

Mulet, kallt och regnigt. Både dagarna bakåt i tid men också som det ser ut framöver. Men idag. Idag. Just som jag tagit hit Fredrik, en fotograf/filmare från Photo Concept, då skingrar sig molnen och hela Högberga lyser upp. Och havet utanför skimrar likt en slipad diamant. Har jag tur eller?

Vår husfru Madde hade gjort så fint överallt så jag var tvungen att ta lite kort myself.

Tove
Först ut vår stjärna Tove i receptionen. Ser du halsbanden som hon säljer? Så läckra. Tove älskar pyssel och sånt och tillverkar faktiskt egna smycken. Fast inte just dessa. Själv köpte jag mig ett armband av Tove idag...

Siw
Sedan vår KonferensGudinna Siw som fixade till i paviljongen...

Konferens i eget hus
... och tände brasa och så...

Pool
... och fotografen fick ett extra uppdrag att filma Relaxen...

Terrass
... sedan UT. Jag hade tänkt att vänta några veckor med denna filmsession för att få lite mer grönt i buskarna. Men egentligen alltså. Denna första, ljuva, efterlängtade grönska. Och doften av nyklippt gräs som Börje klippte för första gången i dag. Nej jag kunde inte hålla mig. Han fick filma det med.


Denna speciella blomster, vad den nu kan heta, har slagit ut med full kraft i trädgården...


... och fontänen var definitivt igång...

Ja, jag har verkligen turen på min sida just nu. Vem vet - jag kanske fixar fint väder till imorgon då det ärRun4Fun på Aronsborg. Utan att verka förmäten så kan jag nog säga att det blir så.

Och om två timmar åker hela Högberga-gänget i väg till Aronsborgs Konferenshotell. Vi kan kalla det förberedelser inför loppet, eller förfest eller kanske konferens. Vi ska vara tillsammans i alla fall och det ser jag verkligen fram emot.

/Tanja

2 Comments

 1. 2 Inger 17 maj
  Ja visst har vi det fint här på Högberga Gård!........och de vackra blommorna heter Kungslilja!
 2. 1 Madeleine 12 maj
  Strålande sol idag och startskottet går om 4.5tim, det gjorde du bra Tanja :)
  Vilka fina bilder, ser helt fantastisk ut!

  Madeleine

Kommentar

 1.