Den blomstertid...

Skrivet av Tanja Brandin | jun 11, 2010
Skolavslutning. Studenten. Examen. Inte bara min egen. Det är kollegors barn som går ut lågstadiet. Och mellanstadiet. Och datateknikerns sambos barn som tar studenten. Han måste iväg trots att vår server har kraschat. Och på vägen till jobbet möter jag små skolflickor med håret fint uppsatt med rosa band. Och en liten kille med välstruken skjorta och handen hårt i mammas. Det är blommor och ballonger. Och blommor.

Och så igår när jag hämtade posten nere i receptionen så säger Katja att det har kommit bud med blommor till mig. Så himla glad man kan bli. Någon tänker på mig. Men varför?


Se vilken fin bukett det var. Med liljekonvaljer som jag älskar... och ett Grattistillexamenkort. Från vem? Från min kära vän Lisa som jobbar på Vår Gård i Saltsjöbaden. En gång i tiden var det hon och jag som jobbade ihop. Det var tider det...

Som om inte detta vore nog för att göra min dag. När jag kom hem plingade det på dörren. Vem där?

Lisa Hägglund
... om inte Lisa själv; den finaste blomman av de alla. Ja, så fick vi en mysig vinkväll... igen...
Tack vännen!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.