Nytt under solen...

Skrivet av Tanja Brandin | jun 15, 2010
Idag har vi skickat ut nyhetsbrev igen. Ja, var fjärde vecka har jag sagt och det tycker jag att jag håller ganska bra. Lika ont i magen som alltid när jag ska trycka på "skicka-knappen" men man måste ju. I nyhetsbrevet fanns bland annat en inbjudan till ett Event som vi i Destination Lidingö arrangerar i augusti. Och anmälningarna bara rasslade in. Så himla kul. Över 200 personer var anmälda inom loppet av 40 minuter. Om samma sak händer när de andra 12 anläggningarna skickar ut sin inbjudan så kan det bli över 2000 besökare. Vi hade räknat med 1000. Men 2000 skulle ju vara drömmen...

Här kan den nyfikne läsa nyhetsbrevet >> och förstås anmäla sig till tillställningen som äger rum i Millesgårdens vackra park den 26 augusti.

Jo, men innan jag skickade ut nyhetsbrevet så hann jag med ett litet frukostevent. Solen strålade så vi åt frukosten ute på terrassen medan färjorna ljudlöst passerade förbi. Vad mer kan man önska när man ska ha en visning? Att en säl dyker upp när man står och njuter av utsikten? Det vore väl för mycket begärt? Ja, men det hände mig idag. Jag som inte ens visste att det fanns sälar i vattnet här. Men tydligen.

För att verkligen vara i tid till frukostgrejen åkte jag hemifrån redan vid 0630. Det var nästan omänskligt tidigt men så får det vara ibland. Det hade varit toppen om tunnelbanan hade gått också. Men inte. Något fel på tåget - just till Ropsten. Det fick bli taxi - trots att jag inte gillar att åka ensam med okända män. Nåväl; jag kom fram ordentligt, fick visa Högberga från sin bästa sida, fick se en säl och anmälningarna till eventet bara fortsätter att strömma in...

En bra dag med lite nytt under solen.

Nu styr kosan strax till Villa Brevik där vi i Destination Lidingö ska ha vår första stämma - för vi är numera en ekonomisk förening.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.