Möte på Krägga Herrgård...

Skrivet av Tanja Brandin | jun 23, 2010
Så var det dags att samla upp oss för ett möte om utvecklingen av Run4Fun så här innan sommaren. Hjort kom och hämtade mig i sin raggarbil och när jag hoppade in i El Caminon visade det sig att vi var i precis samma mood. Hade nästan exakt samma kläder på oss. Cerise tröja, jeans och vita skor. Komiskt.

På Krägga Herrgård träffade vi resten av grabbarna som är medarrangörer i Run4Fun. För mig var det första besöket på Krägga Herrgård sedan jag slutade jobba där för sju månader sedan. Kände både pyttelite nostalgi men mest glädje. Både att träffa gamla kollegor men också tänka på gamla minnen. Som visfestivalen som vi arrangerade förra sommaren till exempel.

Krägga Herrgård
Hjort, Hallbeck, jag, Greken och Svensson avnjöt först en god lunch i solen till diverse roliga historier. Ja, sådana från verkliga livet alltså. Den ena värre än den andra. Länge sen jag skrattade så mycket. Och just skratt är nog ett av de bästa sätten att starta upp ett möte med. För bra möte blev det.

Och nu sitter jag här på Högberga i solen och ska försöka samla våra gemensamma tankar i ett litet protokoll.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.