Scandinavian Masters 2010

Skrivet av Tanja Brandin | jul 24, 2010
Idag hade vi - chefen och jag - äran att vara gäster på Scandinavian Masters 2010. Tävlingen äger rum på Bro Hof och det var en av sponsorerna till tävlingen; Thoresta Herrgård, som bjöd in oss till detta arrangemang.

Scandinavian Masters 2010
Vi välkomnades med väl kyld Champagne...

Scandinavian Masters 2010
... av Niklas, Sved och Hallbäck som hade en riktigt snygg monter. Ja, och snygg personal också förstås.

Vi träffade massa spännande människor... och emellanåt försökte vi hänga med i golfspelet. Jag blev jätteglad när jag kände igen en person på banan. Han gick omkring och bar på en jättetung väska mest hela tiden...

Anders Timell
... det var Anders Timell. Han gick där tillsammans med en spelare vid namn Richard Johnson. Såg väldigt bra ut för Richard - insinuerades...

En hel del golftermer fick jag lära mig. Den jag verkligen tog fasta på var "Mulligan". Att göra en Mulligan. Då får man börja om som om det första slaget aldrig ägt rum. Inte för att det var någon som gjorde det, vad jag såg men tänk... om man kan få göra så i verkliga livet. Man gör något; ångrar det; men säger bara; jaja, det var en Mulligan - det gills liksom inte. Bra va!? Jag får.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.