Vinoteket...

Skrivet av Tanja Brandin | aug 05, 2010
Igår skulle min kära vän Christin och jag gå ut och äta en bit mat på kvällen. Spisa hos Helena hade vi bestämt men ångrade oss hastigt på vägen dit. Stannade på Vinoteket som ligger några meter närmare hem. Jag har varit där förr men visste inte att de hade en jättemysig bakgård med uteservering. Som utomlands, fast hemma.

Maten är väl kanske inte deras starkaste kort men hela konceptet är så himla mysigt. Att man får som ett kreditkort laddat med pengar så att man kan gå och välja och prova olika viner. Jag som druckit vitt nästan hela sommaren, valde rött igår. Vi åt Pata Negra till förrätt och en varm sommarsallad med primörer till varmrätt. Fick fylla på med ett par mackor när jag kom hem. Men gott var det.

Ja, och tydligen firade vi min födelsedag så här lite i efterskott för jag fick en så himla fin present...

Vinoteket
... denna väska från Desigual. Jag blev så glad! Kommer ihåg när Christin och jag var i London och hittade just märket Desigual första gången. Vi blev som tokiga och shoppade i samma butik i flera timmar. Nu har jag dock tröttnat på kläderna därifrån för länge sen; men väskan - såå snygg.

Semestertrött tydligen - för jag missade att fota igår. Men är det några som jag har många kort på så är det Christin och mig tillsammans. Så här kommer ett från en annan galen fest, tidigare denna sommar.

Tanja Jezewski, Christin Ahlbin
Jag och Christin - som faktiskt ska hoppa fallskärm i september (tyckte i alla fall att hon sa JA igår). Ja, det är min son som har tjatat sig till att vi ska slänga oss ut från 3000 meters höjd. Detta har varit en dröm för både Christin och mig länge. Nu har vi blivit fega. Jag har ändå sagt JA. Christin har nog sagt NJA.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.