Som sagt...

Skrivet av Tanja Brandin | aug 09, 2010
Vi är ju så olika vi människor. En del tycker om att spara på prylar. Har svårt att kasta. Kanske tycker att det finns minnen i sakerna. Andra slänger hej vilt och nöjer sig med att bevara minnena inom sig. Jag tillhör den senare typen. Har inga prydnadssaker. Inga ärvda möbler. Knappt några möbler alls för den delen, hehe. Men jag samlar på någonting, det gör jag. Jag samlar på fina ord. Fina meningar. Ord i vackra kombinationer. Och ibland när jag hör något skriver jag ner det, ibland försöker jag komma ihåg det ändå. Och ibland använder jag mig av dem.

På Facebook är det många av vännerna som har fina citat i sina profiler och ibland dyker något ordspråk upp som status. Jag samlar. Memorerar. Här kommer några favoriter:

"The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have."
"Den som lever på hoppet blir i alla fall inte fet."
"Så länge mina vänner skrattar så gör inte resten något."
"Saliga äro de korkade ty de skola flyta."
"Har man inte solen får man göra en."
"Verkliga kärlekshistorier har aldrig något slut."
"Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar."

Och så mitt eget favoritcitat då. Fast jag kommer faktiskt inte ihåg vem som myntade det. Det borde ha varit Mae West - hon som sagt så mycket bra. Nåväl; "Nog talat om mig. Låt oss tala om dig i stället. Vad tycker du om mig?"

Visst är den klockren? Antingen för att visa på självinsikt. Eller för att få någon annan att förstå att den pratar lite, lite för mycket om sig själv. JA, du får låna, varsågod!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.