Kick off

Skrivet av Tanja Brandin | aug 18, 2010
Augusti och september. De månader som i stort sett alla företag ska ut på någon form av kick off. Man ska ladda företagets mest värdefulla batterier. Tillsammans. Träffas. Försäkra sig om att kollegorna inte glömt av företagets gemensamma värderingar under semestern. Bota semestern-är-slut-baksmällan så gott det går. Och ha roligt. Skratta. Stärka teamet. Prata strategier och lägga upp taktiker. Äta gott. Och så kanske dricka ett och annat glas vin till det.

Hmm, jo, och visst vet vi att det ibland kan hända saker som man inte alltid är så stolt över. I privatlivet kan man ju alltid försöka dämpa ångesten med "Det man inte minns har inte hänt". "Gjort är gjort, glöm det fort". Ja. Och så vidare... Detta funkar inte alltid lika bra då det gäller den egna arbetsplatsen. Såå - hur ska man då uppföra sig när man åker i väg på Kick off med jobbet?

Etikettexperten Mats Danielsson listade några användbara tips i Aftonbladet häromdagen. Ja, alltid kan man väl snappa upp något. Du hittar tipsen här >>

/Tanja

1 Kommentar

  1. 1 lina 26 aug
    Kul kickoffgöra i götlaborg! Tips! http://www.kickoffgoteborg.se/

Kommentar

  1.