Med ett leende...

Skrivet av Tanja Brandin | aug 26, 2010
Regn. Regn. Och åter regn. Hela gårdagen då vi skulle bygga våra montrar på Millesgården inför dagens event. Projektledare i regnkläder. Tält med lättare översvämning. Nytryckta broschyrer som skrynklar sig av vätan. Och ändå... Bara massa leende  ansikten. Inget gnäll. Inga sura miner. Inte ens någon oro... Vi var eniga - "Huvudsaken är att det är fint imorgon". Och det kommer det att bli. Det vet jag. Det måste det.

Millesgården
Mia tar en paus och filosoferar en stund efter att ha dansat soldansen. Det är Högbergas tält som skymtar till vänster. Inuti; designat, inrett och dekorerat av Tomas Event och Design. Sååå snyggt!

Ja, sol ska det bli för då gör sig också vår klädsel så mycket bättre. Vita jeans. Hur kunde någon (läs Tanja) vara med och bestämma att vi ska ha vita jeans. Hur många sådana säljs så här i slutet av säsongen? Jo, det kan jag svara på eftersom jag sprang runt i varenda butik i stan igår kväll. Svar: Ett par. Och då ett par Nudie i tajt killmodell. Tajta på vissa ställen och för stora på andra. Jamen, sa den manliga expediten, det är typ unisex. De sitter jättesnyggt. Jag har sådana själv. Exakt, sa jag, men du är ju kille...

Ja, om man nu inte är intresserad av konferensanläggningar och sånt (hur man nu inte skulle kunna vara det) så kan man ju ändå alltid komma till Millesgården, titta på mina byxor och få sig ett gott skratt, haha.

Jamen VARMT VÄLKOMNA idag alla 1500 kunder som anmält sig. Vi ser så mycket fram emot att träffa er alla!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.