We Will Rock You

Skrivet av Tanja Brandin | sep 05, 2010
En planerad hemmamysdagochkvällmedlitejobb byttes lätt ut mot mysig middag på Strandbryggan och We Will Rock You på Cirkus då Lotta messade och frågade om jag ville hänga med. Två sekunder tog det så hade jag bestämt mig. Helt rätt val kan jag konstatera så här i efterhand.

We Will Rock You

Showen var helt fantastiskt bra. Rakt igenom. Inte en endaste svacka i föreställningen. Bra handling, fantastisk dans och sång, underbara låtar (även om det var en del som jag inte kände igen), häftiga scenkläder, dekor och effekter. Och vilken stämning!! Jag var lite nervös för att de skulle framföra Bohemian Rhapsody, samtidigt som jag ville höra den. Men hur ska någon kunna matcha Freddie Mercury, tänkte jag. Men JAA - de lyckades verkligen. Jag fick rysningar (av välbehag) i hela kroppen. Såå bra. Ja, du bara måste gå och se föreställningen. Premiären är väl den 12 september, tror jag.

Och solen lyste på oss då vi satt ute och åt innan föreställningen. Och världen är liten som attan. Jag menar, hur många sittplatser finns det på Cirkus - vet inte men säkert ett par tusen. Och vem hamnar jag bredvid; om inte självaste Göran Adlén. The Trendanalytiker som jag har haft en del samarbete med genom åren; och hade ett inbokat möte med på Högberga på måndag, hmm. Och två rader framför mig satt Max en go kompis från IHM. Ja, antingen är världen liten som en tändsticksask eller så känner man väldigt mycket människor. Eller kanske både och.

Ja - en fin lördag blev det men nu kommer straffet. Måste nog jobba hela söndagen då jag har deadline på en redaktionell artikel på 5000 tecken om bröllop måndag morgon. Inspiration - kom till mig!! Romantik - kom!! Kärlek! Löften! Glädje! Kooom! Puh - får prova med lite lovesongs i lurarna...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.