Helt galet bra!!!

Skrivet av Tanja Brandin | okt 02, 2010
Kan inte sluta le. Skratta. Skratta högt. Helt galet roligt är det att jobba med marknad på Högberga Gård. Speciellt en ledig dag som denna. Då man bara kan gosa ner sig i soffan med en kopp kaffe och en ostmacka och njuta skörden av frukten, flåt menar druvorna... Regn eller sol ute? Couldn't care less. Förkylningen inte bättre - So what?

Har ni läst Dagens Industri i dag!? Framsida och helsida, sidan 13. HELSIDA!!! Tjohoo! Rubrik: "Jäser affärer på Lidingö". Gosh! Framsida; "Vinfabrik blandar på Lidingö". YES! YES! I'm so happy! Hur gick detta till frågar vi oss nästan  själva. Även om vi vet svaret. Tänker inte orera kring det här. Klapp på axlar får vi göra bakom kulisserna... And so we will! Och har förstås redan börjat... Okej, en officiell klapp på axeln till chefen vill jag ändå ge - för att han är väl värd det denna gång.

Om en av er nu springer och köper tidningen Dagens Industri (ja, du hörde rätt) så kan den andra roa sig med att läsa vad Tidningen Härjedalen skrev om Chefen, vinfabriken och Högberga Gård härom dagen.

Kan inte sluta le. För mig/oss är detta en stor dag. Den är helt galet bra!!

/Tanja

Kommentar

  1.