En nästan vanlig man...

Skrivet av Tanja Brandin | okt 11, 2010
Ja, det är titeln på boken som jag inte borde ha börjat på igår förmiddag. Är redan på sidan 329 vilket innebär att jag i stort sett inte sovit något alls i natt. Kan bara inte lägga i från mig den. Såå fängslande!

Och på tal om bok och en nästan vanlig man, har jag precis avslutat ett lunchmöte med Göran Adlén. Vi träffades för att planera Trenddagen 2011 som kommer äga rum här på Högberga Gård i januari. Det kommer bli så coolt. Jag gillar verkligen att jobba i hop med Mr Adlén. När man skiljs åt har man alltid fått något med sig att fundera på. Och idag, fick jag förutom det, hans nya, snygga bok. Tack Göran!

Göran Adlén
"Lilla inspirationsboken om stora saker". Och till detta en tillhörande Inspirationsbox innehållande typ små tankekort med citat på ena sidan och uppgift att jobba med på andra sidan. Lite som mental träning för att nå nya höjder, skulle man kunna säga. Inger och jag har redan provat en snabbis och verkligen gått igång på det...

Och kolla här då!!
Lilla Inspirationsboken
Det är MIN bok som är nummer 32. Nummer 32 av de 3200 första exemplaren. DET tycker jag är stort. Och när man köper en numrerad bok/eller får den i gåva (som naturligtvis, endast, antar jag en väldigt speciell liten utvald skara får, I guess, hehe) så får man dessutom vara med om en fantastisk inspirationsföreläsning på Oscarsteatern den 21 mars - ADLÉN - UNPLUGGED. Snacka om mycket för pengarna!

Och ikväll då?? Lotta min vän ska komma till mig efter jobbet...

Adlén, Högberga Gård
... och då är frågan hur jag ska välja och prioritera. Lotta som jag har längtat efter att träffa, min nya fina bok som jag är så nyfiken på eller en nästan vanlig man. Det blir Lotta. Men när hon har gått hem, hmmm, svårt val - men inte omöjligt - behöver kanske inte ens välja, har ju hela natten på mig; på tal om "nästan vanlig". Usch, tänk vad tråkigt att vara "helt vanlig". Inte så sexigt huh!?

När Göran och jag avslutat vårt lunchmöte så visade jag honom Vinfabriken. Sedan fångade jag stämningen för dagen på Högberga Gård...

Utsikt Högberga
Mmm - ljuvligt! Idag med...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.