Vinprovning a la Toscana

Skrivet av Tanja Brandin | okt 26, 2010
Vin, vin, vin. Jag gör egentligen allt för att hålla mig i från denna ädla dryck just nu. Håller nämligen på att ladda inför Miami Marathon som äger rum i slutet av januari och det verkar som jag fått med min springkompis på noterna. Hoppas, hoppas! Dessutom har jag anmält mig till Team Stockholm Marathon som tränar tillsammans varje söndag morgon med start nu på söndag. Ja, så det här med vin passar inte riktigt in i mitt liv just nu. Men på något sätt är jag lite förföljd. I går till exempel...

Vinprovning
... möte med våra vinmakare Zälle, Hjort och Hallgren. På Amaranten. Prata vin, vin, vin och drack vatten, vatten, kaffe. Och avslutade med lite provsmakning av just det... vin. Avslut kl 1915 och då raskt vidare till nästa...

Det var Vinovum som tillsammans med Terreno bjöd in till en härlig tillställning på Terrenos Vinotek på Scheelegatan. Var ju tvungen att smaka pytte i alla fall och jag imponerade på chefen när jag råkade säga "den här var väldigt ung", opps! Jag imponerade kanske inte lika mycket när jag var på väg ner för trappan för att pudra näsan... i köket. Och då var jag ändå helt nykter. Varför tro att man vet liksom. Varför inte bara fråga. Och jag som ändå varit på Vinoteket så många gånger. Hmmm. Måste skärpa mig.

vinprovning
Många trevliga ansikten på plats. Här Hjort med bloggdrottningen Minna från Halmstad. Minna berättade en helt fantastiskt romantisk historia för mig om hur hennes Markus friat till henne nyligen. Jag började nästan gråta - så vackert det är med kärlek. Kolla in hennes blogg här.

Och så idag - NEJ, jag har inte druckit vin men däremot har jag byggt en sida på sajten om en speciell vinprovning som vi nu erbjuder i och med vår fantastiska vinfabrik. Se här.

Vin - det är ju så trevligt. Fast det är nog inte vinet i sig - snarare det sociala. Men tänk om man alltid sa JA till allt som är trevligt. Hur skulle det se ut? Dumt? Eller inte så dumt?

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.