Julstressen kan botas...

Skrivet av Tanja Brandin | dec 09, 2010
Julstressen kan botas på hotell hette en artikel i gårdagens Affärsresemagasinet. Ja, så må det vara. Men en uppmärksam Madeleine mejlade mig och påpekade att de använt en bild från Högberga Gård utan att skriva en notering att det faktiskt var Högberga Gård. Hmm... Upprörd. Glad. Delade känslor. Jag har funderat. Och bestämt mig. Det var säkert bara så att det var den finaste bilden på "hotell" de kunde uppbringa. Och jag förstår då varför de valde just den. Den fanns här också. Men självklart får de använda bilden. Speciellt som de också publicerat detta.

Ja julstress - varför inte ta tillfället i akt att faktiskt boka in sig på en avstressande julbordsweekend hos oss på Högberga Gård. Det finns lite platser kvar. Varmt välkommen!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.