Whassup?

Skrivet av Tanja Brandin | jan 04, 2011
God kväll! Och god fortsättning på det nya året. Ja, de flesta har nog varit lediga och haft det skönt och så. Men inte jag inte. Alltså skönt har jag haft det. Njutit - visst. Men inte varit ledig. "Vad har hänt Tanja? Varför har du inte bloggat? Är allt verkligen bra? Har inte sett dig på FB på länge." Ja och så Inger. Inger, Inger. Inger. Som på ett sofistikerat sätt uttryckte det idag; "Tanja, varför bloggar du aldrig." Nej, så sa hon inte. Hon skickade bara ett mejl - Tanja, jag har skrivit ett blogginlägg som du kanske vill lägga ut. Va!? Vad säger ni om det. Var inte det hur snyggt som helst. Muchos gracias mi amiga, säger jag. Och självklart ska jag lägga ut det... Men först försöka sona mina synder... något.

Ja whassup då? Nej, men jag vet inte. Det blev bara så mycket med allt innan jul. Brukar vara utomlands jul och nyår men i år blev det inte så. Sonen i Verbier. Och min lilla morfar blev plötsligt dålig. Inget konstigt med det; som Malena Ernman säkert skulle ha sagt. Han var ändå 95 år lilla Moffis. Men ingen på den sidan av släkten har dött så "ung". Så det blev ändå lite chockartat. Och jag satt på hemmet hos honom och vakade i fem dygn innan han slutligen somnade in. Och så fick han komma till Mormor lagom till jul. Och jag vet att det är  helt naturligt och att det var det bästa för Morfar. Jag vet. Men det var ändå omtumlande och sorgligt. Och det var faktiskt första gången jag höll en människa i handen när han somnade in.

Ja, och mitt i allt drog jag igång ett nytt jobbprojekt. Och jag blir som helt besatt när jag gör det. Konstigt. Men jag kan liksom inte släppa det förrän jag är på bana. Glömmer tid och rum. Glömmer att äta. Glömmer nästan att träna. Galet! Men ikväll är jag äntligen på bana. Ja, som du märker. Jag är ju här.

Sen är det ju så många man ska passa på att träffa dessa dagar runt jul och nyår. Ja, som man verkligen vill träffa. Och som man nu verkligen borde ha tid med. Jag är i en period då jag inte vill missa något roligt som dyker upp. Och efteråt är det inte heller något jag ångrar. Jag har kul. Som bara den. Men summa summarum kanske det blivit lite för mycket. Tydligen, eftersom jag inte bloggat. Men nu; I'm back och har förstås massor att dela med mig av. Har ju till exempel inte berättat om vår personalfest som vi hade innan jul. Då hela personalen fick världens finaste julklapp av chefen. Och vi var på världens läckraste ställe på Söder. Hmm, återkommer om det. Men nu tänker jag släppa fram världens bästa Inger och hennes blogginlägg om år 2011.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.