I väntans tider...

Skrivet av Tanja Brandin | jan 05, 2011
Morgonens jobbpass avklarat. Springkläderna på inför dagens lunchpass. Uteplatsen skottad. Igen. Perfekt uppvärmning. Och nu sitter jag bara och väntar... På Lisa. Hon ska nämligen komma och låna ut sin fina kamera till mig. Ja, för hör på det här då. På tal om att hoppa på roliga saker liksom. På fredag åker jag till Budapest på SPA-weekend. Med chefredaktör Anna Sandgren. Inte för att slappa och semestra direkt. Nej - för att jobba. Anna ska skriva reportage. Och jag, jag ska fotografera, Hoppsan!

Arrangör för resan är YouNik Tours. Det ska bli så spännande att se om det hänt något sedan jag var där sist. Det var några år sedan. Då på en fantastisk personalresa. Ja, det ska bli roligt.

Men nu går jag alltså i väntans tider. I väntan på Lisa och på en kamera som jag måste hinna lära mig ordentligt in two days.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.