Mysig lördag...

Skrivet av Tanja Brandin | jan 29, 2011
Vilken mysig lördag det blev ändå. Trots allt. Ja, dagen började med att jag fick veta att kvällens tjejmiddag blev inställd då Christin blivit sjuk. Hade sett fram emot att bubbla med brudarna men det blir inte alltid som man tänkt sig. Tog en härlig promenad på isen och sedan en lååång springtur i solen. Uppe på Västerbron blåste det halv storm. Kunde inte ens definera om det var med- eller motvind. Härligt kämpigt var det i alla fall. Såklart man blir på bra humör igen...

Gudsonen ringde och ville hitta på något med moster. Det ville moster gärna. Lite mat hemma hos mig. Prat om kärlek, relationer, kläder och om Richards nya iPhone som han köpt på dagen. Och kärlek. Vi blev biosugna och efter lite diskussion hittade vi till slut  en film som vi båda kunde tänka oss att se; Svinalängorna med Noomi och Ola Rapace. Det valet ångrade vi inte.

Vilken film!! Ja och även om tårarna inte ville sluta rinna efteråt och om det var med riktigt tunga steg vi lunkade hemåt från biografen så var vi liksom tacksamma. Plötsligt framstod våra egna problem som vi pratat om tidigare under kvällen som bagateller. Ibland behöver man få sig en riktigt tankeställare. Och vi fortsatte prata och bubbla och det blev ju nästan som en riktig tjejkväll. Eller som Richard sa; jag får va som den dotter du aldrig fick. Och vi skrattade.

Mysig lördag blev det även om det inte blev som planerat.

/Tanja

Kommentar

  1.