Inga bekymmer...

Skrivet av Tanja Brandin | feb 10, 2011

Kom fram till ett sommarlikt Verbier i går eftermiddag. Strålande sol, 20 grader i byn men ändå bra med snö i pisterna. Kan det bli bättre? Ja, tydligen. När jag checkat in på Kings, hotellet som John bokat åt mig, visade det sig att jag fått världens finaste rum. Eller svit rättare sagt. Tre rum. Tre soliga balkonger. Mitt i byn. Med fantastisk utsikt över alptopparna. Såklart jag har det bra.

Fick inte vara på rummet mer än några minuter innan första äventyret väntade. John tog med mig upp på bergsbestigning...


... på vägen passerade vi annexet. Ja, du vet Sällskapsresan, Lasse Åberg...


... väl uppe på en alptopp i solen packade John upp den finaste och godaste  picknick jag någonsin ätit... Inramningen med sällskapet, utsikten och luften var helt fantastisk.

På kvällen visade sonen mig hur man festar i Verbier... trevligt.Till och med mammi drack shots... hujedamej.


Och så idag tog Johns polare med mig på pistvisning. John är ju skadad och kan inte åka ännu på ett par veckor. Synd - men kompisarna gjorde en strålande insats. Vilka killar. 22 år. Släpa med en mamma liksom. Jamen det bara kom ett sms i morse; "upp och hoppa mamma! typ. Så det gjorde jag... Och eftersom jag var livrädd för att tappa bort dem och komma vilse bland alptopparna, presterade jag idag mina snabbaste åk någonsin - puh - med livet som insats... Långlunch i solen (gulashsoppa och kall öl), lite after ski och snart ladda om för kvällens finmiddag på Nevai.

Ja, här nere i Verbier lever ungdomarna ett ganska bekymmerslöst liv. Och jag hakar förstås på. Och tänker; bättre än så här blir det inte. Hakuna matata...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.