Ännu en...

Skrivet av Tanja Brandin | feb 11, 2011

Ännu en skön dag!

Vaknade tidigt som attan. Ottan. Fortfarande proppmätt efter gårdagens fantastiska middag på Nevai. Alltså; man har ju ätit mycket gott i sina dagar men gårdagens ankleverterrin slår alla rekord. Och varmrätten fortsatte i samma spår. Ja, det är ett helt outstanding ställe som John arbetar på härnere och alla kollegor är underbara de med…


Baren på Nevai – där började kvällen med kanske en av de godaste drinkarna jag smakat – något med citrongräs i…


Loungen – sofforna liksom nedsänkta i golvet, så snyggt…

 Jamen idag då. Vaknade proppmätt till denna sköna utsikt…Och steg upp från denna sköna säng…


Snabbt ner till frukostbuffén för att sedan fånga denna sköna dag…Ännu en underbar dag med strålande sol från klarblå himmel och jag bestämde mig för att klara mig alldeles själv i alplandskapet. Det gick ganska bra även om jag både ramlade och körde vilse. Men trevliga människor hjälpte mig tillrätta. Härligt.

Huj vad jag har åkt mycket skidor idag. Det känns i varenda muskel. Sköönt. Långlunch med sonen i solen, after ski och så en middag a la Italiano (fast fortfarande kvar i Schweiz - Verbier) innan jag nu funderar på att krypa ner i sköna sängen. Eller ska jag hänga med på ett skönt barhäng… Kan inte bestämma. Trött i kroppen men pigg i knoppen. Ja, vi får se.

Men inte nog med allt detta som gör att livet leker. Släppte ju en pressrelease på morgonen innan jag reste iväg. Ja, och den har publicerats lite här och var, vilket förstås gör mig superglad; bland annat här och en annan variant här . Men det som gjorde mig gladast var att en av branschmedialegenderna skrev dessa ord "Bra skriven release! Ovanligt i vår industri!" Jo man tackar!!!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.