Tre hotell...

Skrivet av Tanja Brandin | mar 04, 2011
Torsdag. Tre hotell. Ja det hann jag bland annat med igår. Inte för att jag var ute på studiebesök eller så. Nej, hotell-lounger har ju bara blivit ett väldigt bra ställe att mötas på.

1. Nya Waterfront; marknadsmöte med chefen, heldag. Jag gillade hotellet. Mest gillade jag att det rörde sig så mycket människor där. Ja och inte vilka som helst. Vi träffade gänget från Congrex; Anna, Sanna, Jenny och Pia. Sedan kom Bokningsbolaget; Anna och Lina. Hela Hotell- och Reseverket kom förbi. Och två fd säljare från Svenska Möten; Kristina och Louise. Ja, för att nämna några. Bra möte med bra idéer blev det också. Nu är det mucho som ska planeras och genomföras. Yes!

2. Anglais; Möte ink AW med Tomas från Tomas Event & Design. Vi hann med en middag på Vapiano också innan vi började traska hemåt. På vägen stannade vi till en sväng på...

3. Nordic Hotel. Och där en liten kaffe.

Vad annorlunda det har blivit med hotellen tänker jag. Förr var det ju så att man tänkte... undrar om man verkligen får gå in där om man inte bor på hotellet. Men idag är det verkligen öppet för alla och en naturlig mötesplats. Det tycker jag är bra. För jag gillar hotell-lounger.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.