Och Himlen Därtill

Skrivet av Tanja Brandin | mar 09, 2011
Himmelskt gott och himmelskt vackert var det i går eftermiddag på Och Himlen Därtill. Har aldrig beskådat denna otroliga utsikt i dagsljus tidigare. Kvällarna är ju fantastiska. Men igår; med klarblå himmel, vy över precis hela Stockholm och solen som långsamt dalade mellan hustaken; Magiskt!!

Det var the Wineagency som tillsammans med producenten Marilisa Allegrini  från Poggio al Tesoro och Allegrini, bjöd in till en härlig vinprovning. Det presenterades nyheter från Bolgarello, nya årgångar från Allegrini och massa andra spännande viner.

Och Himlen Därtill
Sara från Vingruppen tillsammans med Marilisa; kanske en av vinvärldens största personligheter.

Jag tyckte förstås att det var lite extra kul eftersom Bolgheri var ett av de ställena som vi besökte under vår resa i Toscana i september. Och vem vet - kanske kommer vi dit snart igen. Ja, för i juni åker vi till Toscana, hela personalstyrkan. Besöka vår "egen" vingård i Maremma där vi plockade 11 ton druvor sist. Som nu ligger på ekfat i vår vinfabrik här på Högberga. Ja och så blir det väl en massa andra spännande upplevelser...

Jamen gör ett besök på Och Himlen Därtill skulle jag rekommendera liksom att prova Marilisas viner när de lanseras den 1 april; Bolgarello Bianco, Bolgarello Rosso och Solosole 2009.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.