Lycka!

Skrivet av Tanja Brandin | apr 01, 2011
"Lycka är en känsla av varaktigt välbehag. Under de senaste decennierna har ett forskningsfält växt fram, lyckoforskning, som undersöker vad som skapar lycka i människors liv. Lycka är ett belöningssystem som används för att premiera ett levende där våra behov tillgodoses. Lycka är därmed inte ett mått på framgångsrikhet då en framgångsrik person fortfarande kan vara olycklig. (...) Exempel på några faktorer som har långvarig effekt för hur lyckliga vi känner oss är personlig status och respekt från andra människor samt att ha ett fördelaktigt utseende."

Ja, detta kan man bland annat läsa om lycka på Wikipedia. Saker som kan ge kortsiktig effekt för hur lyckliga vi är står det dock ingenting om men jag vet en del saker som i alla fall påverkar mig. Det kan handla om klättrande placeringar i sökmotorer, spindlar och robotar på nätet och sånt men jag får faktiskt ett litet lyckorus också när jag hittar bra, smarta, enkla webbaserade system. Igår hittade jag ett som jag signade upp mig på direkt och nu har vi en bra, praktisk, kostnadseffektiv lösning som täcker ett behov vi som plötsligt uppstått. Kolla här. Och läs mer om hur simple signup funkar. Lycka!!

Ja, och varför inte passa på att köpa biljetter till arrangemanget; Visafton & Afternoon tea den 29 maj. DET vore ju dubbel lycka ju!!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.