Run, Run, Run...

Skrivet av Tanja Brandin | apr 11, 2011
Idag blev det mycket med löpning. För mycket kanske. För jag fick en liten klump i magen. Eller kanske inte klump; snarare pirr. Först skulle jag skicka ut inbjudan till årets största branschlopp, Run4Fun. Det var ju förstås bara kul men ändå... man funderar; står all information med, är instruktionerna tydliga, har jag missat någon osv. Men jag tror jag fick med allt. Fick många positiva hejarop till svar och många som lät meddela att de skulle anmäla hela personalstyrkan. Vilken grej! Idén var genial. OCH  årets logga är rosa. Min favoritfärg. Undrar vem som var med och bestämde det, hmm...

Run4Fun
I år blir det snygga springkläder med andra ord...

Vill redan nu och här tacka alla involverade samarbetspartners som gör detta arrangemang möjligt; Vingruppen, Kompago, Martin Olsson, Servera, Carlsberg, EventCity och Majola. Fantastiska!! Och om förra årets Run4Fun kan man läsa här.

På eftermiddagen tog jag en springtur; Riddarfjärden runt. Varmt och vackert och jag bestämde mig för att detta var sista loppet för i år utan vätskebälte och med vindjacka.

Hemma; hämtade posten. Det var då det knöt sig lite i magen...

stockholm marathon 2011
GAH!! Startbeviset. Det är såå snart som jag ska göra min 5e mara. Formen - sådär. Men just då, när jag blev som mest tveksam, längst där underst i posthögen, låg ju självaste motivationen och gömde sig...

stockholm marathon 2011
Nya Runners - tjohoo!! När jag såg tidningen - det var då klump i magen övergick till pirr. Fick en årsprenumeration av en kompis efter förra årets mara och jag blir så glad varje gång den dimper ner i brevlådan. Tack kompis!

I år blir det alltså: Göteborgsvarvet - en halvmara; Stockholm Marathon - en helmara; och Run4Fun - en mil; allt inom loppet av 10 dagar. Skönt känns det ändå att vi är ganska många som är med om samma.

Mycket löpning idag. Och nu är det bara run, run, run som gäller.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.