Såstaholm Hotell och Konferens

Skrivet av Tanja Brandin | apr 19, 2011
Såstaholm Hotell och Konferens. Ja, vad sätter man för rubrik på ett blogginlägg som handlar om precis allt möjligt. Väljer ut ett av alla ämnen kanske... Alternativen skulle då kunna vara; Mysigt marknadsmöte, konferens på Såstaholm Konferens, Min orkidé och jag, Löpning, Tjejmiddag, News, Nytt magasin, Svensson Svensson eller nåt.

Ett par dagars frånvaro på bloggen innebär inte att det inte hänt något. Tvärtom. Men mitt i allt drog jag ju igång projektet att starta ett eget magasin för Högberga Gård; Högtryck blir namnet och det ska komma ut 2 gånger per år. Det första numret redan tre veckor efter beslutet var fattat. Galet! Ja, ibland är det så vi jobbar, hehe. Om nya kundtidningen berättade jag bland annat i månadens nyhetsbrev som gick ut förra veckan. Har du inte fått det kan du läsa det här.

Och förutom att samla in material till magasinet; och förutom att skriva artikel efter artikel så har det hunnits med en del annat. Om man inte kommer ihåg vad, kan man alltid titta i kameran vilket jag gör denna morgon. I fredags marknadsmöte. Ett litet annorlunda marknadsmöte kan man kanske tycka. Vi är tre marknadschefer från olika anläggningar inom Svenska Möten som ses ibland och diskuterar marknadsfrågor, stöttar varandra i olika issues och drar lärdom av varandras misstag. Såå givande.

Såstaholm Konferens
Elisabeth från Utsikten Meetings och Karin från Såstaholm Hotell och Konferens. Denna gång var det Karin som bjöd in till långlunch. Såstaholm - Fantastisk fin anläggning på alla sätt och det är inte helt sällan jag rekommenderar våra kunder att prova den anläggningen när vi själva har helt fullt. Denna gång resulterade mötet bland annat i att vi ska prova ett PR-arbete ihop för att utvecklas. DET ser jag verkligen fram emot.

Fredagkvällen bjöd på tjejmiddag. Ingen kände varandra men vår gemensamma nämnare var Jill som hade bjudit in denna kväll. Såå - vi spelade spelet "Tjejmiddag" för att komma varandra lite in på livet. Ganska mycket närmare blev det så inpå småtimmarna. Riktigt kul!

Mälarpaviljongen fick förstås ett besök av mig på lördagen. Grymt att sitta där på uteserveringen med goda vänner i strålande sol.

Igår kväll skulle vi så köra ett gemensamt långpass på initiativ av Svensson. 1,5 mil blev det; Riddarfjärden runt x 2. Fick bra tekniktips så nu har jag en lite ny stil; men tyvärr förstod jag då att jag ligger ordentligt efter i träningsdos. Min puls var nästan dubbel Svenssons - puh! Skyller på att jag säkert pratade dubbelt så mycket under turen. Jamenså en väldigt rolig grej som hände då... När jag flyttade in till stan fick jag en fantastisk orkidé av Svensson med familj. Blomförsäljaren släppte motvilligt i från sig detta praktexemplar men efter att Svensson svurit på att det var till en skötsam tjej som skulle pyssla om växten med mycket kärlek så fick han till slut ta den med sig. Men jag och blommor alltså... sådär...  Ja, och så skulle ju Svensson komma förbi igår. Fick panik men hittade värsta braiga lösningen...

Gick till en annan blomsteraffär, förklarade situationen och det var då, under några tysta sekunder jag fann svaret...


Man kunde köpa låtsasblommor och sticka ner i den utarmade växten. Gillar egentligen inte låtsasgrejer men i det här fallet var det verkligen den perfekta lösningen...  Naturligtvis chockade jag Svensson, i alla fall några sekunder. Och mitt engagemang i min orkidé gjorde att jag blev förlåten och vi fick oss ett gott skratt.

Nästa springpass blir intervall. Hoppas fler Run4Funare hakar på då! Och jag tänker tjuvträna ikväll med. Skulle inte kunna acceptera att Svensson tar mig i Maran i år... Och imorgon har vi Run4Fun-möte på Aronsborg. Sista detaljerna ska sättas.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.