Inför Run4Fun 2011

Skrivet av Tanja Brandin | apr 21, 2011
Idag var det dags att sätta detaljerna för branschens stora löparfest; Run4Fun 2011 som kommer gå av stapeln på Aronsborg den 1 juni. Bara två dagar efter maran - puh. Ja, så några av oss kommer nog halta oss igenom loppet. Jamen Run4Fun är så mycket mer än en springtävling så det är liksom ingenting man missar. Idag sågs vi på Aronsborg - drog snabbt igenom alla punkter. Det som är väldigt nytt i år är att det är en ny vd på Aronsborg. Johan Svensson har lämnat över stafettpinnen till Niklas Sjöblom som idag kallade till mötet. Spännande att det händer så mycket förändringar i branschen just nu. Ja, och vi togs emot med mycket choklad, kärlek och omtanke. Jag åt dock bara äpple.

Aronsborg
Alla var inte på plats men Greken och Hallbäck var det definitivt - laddade...

Tanja Jezewski & Greken
Och jag var så glad att träffa min gamla kollega Greken. Kunde nästan inte sluta kramas även om han försökte krångla sig loss, hehe...

Michael Hallbäck o Tanja Jezewski
Har man snyggbil som Micke får man tydligen både komma lite för sent OCH parkera precis utanför entrén. Vi andra parkerade naturligtvis på parkeringsplats. Men jag blev glad bara att få sitta bredvid lite i denna pärla...

När det var dags att lämna Aronsborg bestämde jag mig för att haka på Greken till Tammsvik - min gamla arbetsplats. Första gången sedan jag slutade för ett och ett halvt år sedan. Det kändes i mage och hjärta kan jag säga. När jag träffade mina gamla kollegor kunde jag nästan inte hålla tillbaka tårarna. Vi var ett himla unikt gäng som gjorde så otroligt mycket roliga saker tillsammans under många år. Såklart man saknar.

Tammsvik Konferens och Herrgård
I övrigt var det mesta sig likt. Men de hade äntligen fått en ny hemsida typ igår. Kolla här.

Sedan hem och fortsätta arbetet med vårt magasin. Herregud - det brukar vara jag som ligger på vår byrå Kompago men just nu är det ombytta roller. Piskan framme flera gånger per dag - puh! Tack! Reportagen är på g. Looovar.

Sedan en spontandejt med min kära vän Lisa...

Lisa Hägglund
En spontansnabbis hade vi bestämt men med lite infra på uteplatsen, fin Chablis och spännande samtalsämne blev det svårt att bryta upp. Så mysigt! Så mysigt så alla grannar var tvungna att stanna upp och kommentera... Nästan sommarkänsla fast det bara är påsk. Ljuvligt!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.