Och Rasmus Faber var här...

Skrivet av Tanja Brandin | sep 08, 2011
Fest, fest, fest. Tänk att en stor del av vårt arbete består av festligheter. Låter inte det härligt? Att vara bland glada, lyckliga människor i vackra kläder. Vänner som vill umgås med varandra. Dansa. Äta och dricka gott. Lyssna på musik. Skapa minnen för livet. Ja, det är härligt.

Extra härligt är det när det skrivs om tillställningen. I realtid. Och efteråt. Det har man gjort om helgens bröllop som ägde rum på Högberga Gård. Och Lisa Nilsson var här och sjöng så vackert så till och med vi i personalen blev tårögda. Och Rasmus Faber var här och underhäll gästerna han med.

En av gästerna berättar om festen i sin blogg som du kan läsa här.

Och från ett annat bröllop som ägde rum för ett par veckor sedan här på Högberga Gård, har Kicki Bröllopsfotograf lagt upp otroligt vackra bilder på sin hemsida. Se här >>

Aahh; Kärleken, den kärleken...

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.