Gratulerar!

Skrivet av Tanja Brandin | okt 13, 2011
Idag vill vi gratulera världens bästa chef på födelsedagen!! Han fyller år!  Inte så många år, 37 - men han knappar in på mig hela tiden. Kommer ihåg när jag träffade Johan första gången - ja det är läänge sedan. Då var han inte så kaxig, tänkte jag säga. Men det var precis det han var. Kaxig yngling från Härjedalen som skulle erövra världen. Och se hur det gick. Ovanligt bra!!

Han har ju hunnit med en del. Lämnat sina avtryck i branschen. Och på andra ställen med för den delen. Och jag har haft äran att vara med under en stor del av resan. Tacksam! Blev sugen att titta på lite gamla bilder på Johan. Här kommer några som jag hittade som han säkert inte kommer bli arg om jag släpper, hehe. Som en liten hyllning tänker jag. En hyllning kan man väl aldrig bli arg på va. Särskilt inte på sin födelsedag.

Grattis världens bästa Boss önskar hela personalen på Högberga!!


Först en liten yngre Hjort...


"Gullig" tror jag är rätt term att använda här va...


En Hjort! En skojsig Johan Hjort. Ja humor har han chefen...


Och är nästan alltid glad...


Älskar att köra scooter hemma i Messlingen...


Har stor integritet och gillar champagne...


Lyssnar gärna på musik. Nästan all musik. Och gillar hårdrock! Han kan spela gitarr också. Det står alltid en gura på kontoret och ibland bjuder han på ett nummer...


Andra sidor som sagt... tydligen...


Ibland vill han vara diskret... smälta in i gruppen... och låta andra stå i centrum...


... och ibland inte...

Har den äran på födelsedagen Boss!!
En stor ära att få jobba med dig!
/Tanja

2 Comments

 1. 2 Katarina Myrberg 14 okt
  Åh, det här är ju perfekta bilder att ha med i Travel News kommande novembernummer där denne Johan faktiskt råkar vara vår huvudintervju ( fast jag inte hade en aning om att han skulle fylla år i samma veva).
  Fast de vi tog på Johan både i snickarbyxor och snyggaste kostymen är inte så dumma de heller. Så kolla in travelnews.se en bit in i november så får ni se, och kanske får ni veta nåt nytt om Johan (fast kanske inte så troligt ni som jobbar bredvid honom varje dag).
  å, ja visst  ja, grattis i efterskott!

  Katarina
  chefredaktör Travel News
 2. 1 Födelsedagsbarnet 13 okt
  Jag tror inte alls att det är jag på bilderna, måste vara missförstånd....... Sådär ung har jag aldrig varit. Eller så är det bara så att det är jag och så får jag väl stå för det.

  Jag använder ju ofta devisen "man får vara som man är när man inte blev som man skulle" och den passar väl finfint även idag.

  Tack för bilderna Tanja, du fyller också år nångång.

  TACK alla kollegor på jobbet för uppvaktningen med lakritstårta och provsmakning av ost!

  Johan, 37 år

Kommentar

 1.