Provokatören Johan Hjort

Skrivet av Tanja Brandin | nov 07, 2011
Provokatören Johan Hjort. Jo, den rubben kan man lätt skriva under på vill jag lova. Jamen idag får han vara precis hur provokativ som helst Mr Hjort. Gärna förresten. Här finns tålamod så det räcker och blir över. Inget kan få mig ur balans. Inte ens budgetsnacket på förmiddagen trots att jag fick skära i min marknadsbudget. Smart drag av mig, att skriva ett blogginlägg häromdagen om att marknadsföring och varumärkesbyggande bör vara kostnadsfritt i framtiden. Smart i budgettider. Njae. Men moi stabil. Glad. Ler. Varför? Ouuuiiii. Johan som aldrig, aldrig vill lyfta fram sig själv som person i något som helst business-sammanhang, har äntligen gått med på att ge en lite mer personlig intervju för tidningen TravelNews. Som i sin tur gjorde ett riktigt maffigt personporträtt av Boss. "Herren på Högberga". Vackert! Kolla bara omslaget...

Johan Hjort
I papperstidningen är det ett flersidigt reportage med många fina bilder och coola citat. Men delar av artikeln kan du läsa här. Och Tanja är en sån skarping som vågar ifrågasätta och säga emot säger han i ett uttalande. Eller "säger han med ett skratt" står det faktiskt. Ja, vi har det faktiskt kul på jobbet, även (eller framförallt) när vi bråkar lite.

Idag är vi stolta över Boss här ute på Högberga, som tycker vi, gett en fin, varm, passionerad intervju om sig själv, sitt liv, sin karriär och om Högberga Gård. Bra jobbat!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.