Eget vin... med mera...

Skrivet av Tanja Brandin | nov 08, 2011
"Eget vin på hundraårig gård". Det är rubriken på en artikel i senaste numret av tidningen Kick Off. Ja igår blev det eufori här på Högberga. Två fina artiklar samma dag. Man tackar och bugar! Louise, som har skrivit artikeln i Kick Off, var ute och besökte oss på Högberga Gård för ett par veckor sedan. En sprudlande, nyfiken, härlig tjej. Och jag har märkt en sak. Oavsett vilken press man talar med - så styrs samtalet till Vinfabriken. Vinfabriken blir det STORA som berättas. Såklart kan man tycka. Och förstås trevligt och intressant ämne. Men min reflektion då; Ja - det visar bara än tydligare att det gäller att sticka ut på marknaden. Göra något som är unikt på riktigt. Ingen tam halvmessyr alltså. Våga vara annorlunda. Såsom jag orerade om i ett inlägg för ett tag sedan. Är det tillräckligt annorlunda kan man "marknadsmässigt" leva länge på det. Så länge det matchar uppsatta mål/strategier/image förstås. Och så länge det tillför ett värde på marknaden.

Om några minuter släpper jag ytterligare ett pressmeddelande. Man kan ju inte bara luta sig tillbaka för att gårdagen bjöd på två fina artiklar, nono. Nej, så länge det finns något att berätta så ska det berättas. Och när det inte finns något att berätta så får man se till att det finns det. Sånt är livet! Och det är gott. Godmorgon.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.