Kloka ord

Skrivet av Tanja Brandin | dec 19, 2011
I torsdags var Tommy och jag i väg på litet möte inför Trenddagen 2012 som vi just nu håller på att planera. Med var förstås också Göran Adlén själv samt Tomas på Tomas Event & Design. Plats: Nordic Light. Förtäring: Frukost. Jag gillar verkligen frukostmöten på hotell. Lagom sorl. Lagom plock. Och så sitta lagom länge...

Trenddagen då. Ska bli så himla kul att få vara med och arrangera detta även i år. En sak som vi är helt överens om är att vi SKA överträffa oss själva från förra året. Och att döma av det innehåll som Göran läckte vid frukosten så kommer det bli en grym dag. Endast tre-fyra platser kvar - så om du är intresserad - boka nu!

Göran jobbar inte bara med trender och föreläsningar av alla dess slag. Han skriver också tänkvärda ord på facebook med jämna mellanrum. Idag skrev han något så bra som jag här vill sprida vidare:

"En liten måndagstanke: Din omgivning har synpunkter på dig. En del får du reda på. En del förblir hemligheter. Acceptera detta. Det är ändå inget du kan påverka. För desto mer du gör och desto framgångsrikare du är i omgivningens ögon, desto mer kommer omgivningen att berätta för dig att du inte är så märkvärdig. Jante härskar nämligen fortfarande. Men det är faktisk du själv som bestämmer hur mycket av det som sägs som du ska ta åt dig. Eleanor Roosevelt sa en klok sak: "Ingen kan få dig att känna dig mindervärdig utan ditt samtycke". Tänk på det! Bekämpa Jante och skit i vad andra säger om dig, om det nu inte är något du verkligen kan ha nytta av."

Visst var det kloka ord. Fler kloka ord ser jag fram emot att lyssna på under Trenddagen - 17 januari 2012 - på Högberga Gård. Hoppas vi ses!

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.