Run4Fun 2012

Skrivet av Tanja Brandin | feb 14, 2012
Yes! Så hade det blivit dags. Att börja planera för Run4Fun 2012. Idag - uppstartmöte på Hesselby Slott där Greken numera håller till. Ja, alla i arrangörsgruppen, förutom Hallbäck (Friiberghs Herrgård) är faktiskt på nya anläggningar sedan vi en gång i tiden drog i gång detta härliga event - Branschens största löparfest - Run4Fun. Vi börjar få rutin på det. Effektivt möte där i stort sett alla beslut kunde fattas i rask takt. Inget krångel. Gilla.

Var? Jodå - vi bestämde att Run4Fun 2012 kommer att äga rum hos oss på Högberga Gård. Yes! Oväntat - hade inte ens tänkt den tanken före mötet. Men med hjälp av vår bästa granne, Villa Brevik så får vi plats för totalt 200 övernattande och för de som vill åka hem så är det ju nära in till stan. Och yta för stooora festen - ja, det löser vi. På något sätt.
När? 16 maj. Branschkollegor - save the date. Inbjudan kommer inom kort.

Run4Fun 2012
Arrangörsgänget; Svensson (Clarion Hotel Arlanda),Högbergas egen Johan Hjort, Greken (Hesselby Slott) och Hallbäck (Friiberghs Herrgård). Bara Sved (ägare av Thoresta Herrgård/Aske) saknades i arrangörsledet denna fina förmiddag på Hesselby Slott. Musikslottet. Där Tomas Ledin är involverad.

Run4Fun 2012
Allra gladast var jag förstås över att träffa min gamla kollega Peter "Greken" Tzintzis. En grek och en halvjugge. Vilket team vi var en gång i tiden.

Johan Svensson Johan Hjort
Inne på slottet - Johan och Johan; Svensson och Hjort studerar inredningen innan hemresa.

Mysigt fika i fina salonger bjöds det på och jag kan verkligen rekommendera ett besök på Hesselby Slott. Det finns en speciell känsla där må jag säga.

Träningsform, viktkurvor och livet diskuterades också och alla förstod nog att nu är det bara att köra i gång på allvar. På med springskorna! Om ett par veckor ska vi "provspringa" den nya slingan på Lidingö. Tommy vet inte om det än - men det är han och jag som ska mäta upp banan under våra träningspass här framöver.

/Tanja

Kommentar

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.