teambuilding

Teambuilding

Samtliga priser är exklusive moms 

Brainbuilding är teambuilding

"Brainbuilding är teambuilding" är en rolig aktivitet där deltagarna genom olika övningar får växa inom ledarskap, kommunikation och teambuilding. Genom att göra vanliga saker på ett nytt och lite annorlunda sätt händer det saker i hjärnan. Här är teambuildingaktiviteten som faktiskt också innebär brainbuilding och där glädjen får ta stor plats!

Med utgångspunkt i dramapedagogisk metod bjuds deltagarna in till en fantastiskt rolig, insiktsfull och utvecklande resa. Här finns en uppsjö av inspirerande övningar att välja och vraka bland. Tillsammans finner vi det som passar just er gäng allra bäst, beroende på vad ni vill ha ut av er konferens!

Aktiviteten passar alla, inga särskilda kläder eller utrustning behövs
Aktiviteten kan genomföras inomhus eller utomhus

Tidsåtgång: Aktiviteten kan utföras från 1,5 - 3 timmar
Antal deltagare: 8 - 60 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr/person

Uppdrag Högberga

Uppdrag Högberga är en rolig aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid. Utrustningen man får till sin hjälp består bland annat av en digitalkamera, några pappersark, ett snöre, en penna och en plastpåse. Målet med aktiviteten är nu att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt och intjäna maximalt antal poäng. Deltagarna kommert att få utmanande uppgifter som tex lösa hemliga koder till gömda telefoner, tillverka “omöjliga” pappers konstruktioner och ta bilder på medarbetare utförandes olika uppgifter. Allt under tidspress förstås för att göra det extra utmanande. När tiden är ute summeras aktiviteten under glada former och vinnarna utses.

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten kan utföras från 1,5 - 3 timmar
Antal deltagare: 10 - 400 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 300 kr/person

Hemligheten på Högberga

Hemliga Lådan är den perfekta aktiviteten för gruppen som vill utmana sitt intellekt likväl som att tillfredsställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många problem som möjligt från den hemliga lådan. Deltagarna kommer att få utmana smak och luktsinnet likväl som sin intelligens och kreativitet.

Exempel på moment som ingår är allt från att testa smaker och lukter till att lösa kreativa frågor, att bygga saker med stadig hand och lösa olika gåtor mm. D.v.s. att helt enkelt vara kreativa och ha kul tillsammans.

Pris: Startavgift 3500 kr + 200 kr per person
Tidsåtgång 1,5-2 timmar

420 sekunder

420 sekunder är en galet rolig och populär teamtävling. Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 6 stationer och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. 5 övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt.

Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung!
Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 1 timme
Antal deltagare: Från 6 - 180 personer
Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr/person

Kreativt måleri

Med musik, massor av färg, breda penslar, målar vi och ökar kreativiteten och glädjen i arbets- och privatlivet. En lektion kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Aktiviteten kan även ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Man kan också bara ha kravlöst roligt.

Tid: Upp till 3 timmar
Pris:  > 5 deltagare; 6 800 kr,  6-10 deltagare 7 000 kr, 11-15 deltagare 7 900 kr, 16-20 deltagare 9 000 kr,  21-25 deltagare 10 700 kr, 26-30 deltagare 11 500 kr, 31-35 deltagare 13 000 kr, 36-40 deltagare 13 600 kr

Konferens & Weekend 15 minuter från Stockholm.