doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

04 september, 2015

Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

Vernissagen håller öppet mellan kl 12-16 och det bjuds på bubbel och tilltugg. Anmälan till info@hogberga.se.

Kombinera gärna med vår söndagsbrunch som öppnar kl 11.30.

Läs mer om den fascinerande utställningen och om Majid Modir i pressmeddelandet här »
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

Läs mer
Göran Adlén

Inbjudan - Gratis föreläsning!

Onsdagen den 8 november kl 18.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds premiär före premiären av föreläsningen "Skit i det du".

Läs mer
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

Läs mer
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
vernissage

Vernissage

Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

Läs mer
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

Läs mer
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

Läs mer
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

Läs mer
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

Läs mer
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

Läs mer
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

Läs mer
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

Läs mer
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

Läs mer
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

Läs mer
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

Läs mer
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

Läs mer
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

Läs mer
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

Läs mer
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

Läs mer
Trendspanaren

Trendrapport 2017

Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

Läs mer
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

Läs mer
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

Läs mer
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

- Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

Läs mer
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

Läs mer
Tina_Dernelid

Ny delägare

​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

Läs mer
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

Läs mer
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

Läs mer
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

Läs mer
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

Läs mer
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

Läs mer
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

Läs mer
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

Läs mer
Konferenslokal

VD-seminarium

Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

Läs mer
skål

Nytt rekordår!

Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

Läs mer
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

Läs mer
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

Läs mer
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

Läs mer
pop up office

Pop up office@hogbergagard

Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

Läs mer
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

Läs mer
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

Läs mer
chef

Be our new #chef || #souschef

Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

Läs mer
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

Läs mer
Vin 890

Premiär för årgång 2012

Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

Läs mer
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

Läs mer
energi

Tränings- och inspirationsdag

Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

Läs mer
Göran Adlen

Trendrapport 2015

Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

Läs mer
Pålle

Snabbare än någonsin.

Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

Läs mer
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

Läs mer
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

Läs mer
skal

Nytt rekord + 10 %

Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

Läs mer
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

Läs mer
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

Läs mer
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

Läs mer
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

Läs mer
skål

Nytt rekordår!

Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

Läs mer
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

Läs mer
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

Läs mer