Två nya stjärnor i vårt team

feb 16, 2016

Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team. Möt vår nya konditor Johanna Rampitsch, vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson och vår nya köksmästare Patrik Jonsson här.

Rampitsch, Tommy Eriksson, Patrik Jonsson

Johanna, Tommy och Patrik

Konditor Johanna Rampitsch

Johanna, vår nya konditor, älskar att baka och ska nu vara med och utveckla konferensfikat till våra mötesgäster, Afternoon Tea som serveras på helgerna, det nybakta brödet på frukosten, brunchen och lunchen. Tårtor till alla bröllop och desserter till middagarna. Johanna ​har tidigare arbetat på femstjärniga kändishotellet Imperial i Wien där jag bland annat hört att hon fått baka finaste kakor till Lady Gagas hund. Vilken grej!

Patrik Jonsson

Patrik Jonsson är en erfaren matkreatör med passion för modern svensk mat; raka, ärliga och kraftfulla smaker. Han kommer senast från Svartinge Golf Club och dessförinnan har han bland annat arbetat på Huvudstad Gård Mat & Möten. På Patriks CV finns även två semifinalplatser i Årets Kock, en erfarenhet han delar med sin föregångare Tommy Eriksson som i samband med nyrekryteringen byter roll från kökschef till gastronomisk ledare. Ett av Patriks främsta mål nu är att få alla medarbetare att känna sig delaktig, hitta en gemensam riktning och förstås, att ge våra gäster en riktig wow-upplevelse.

Tommy Eriksson
Vår Tommy blir definitivt kvar i köket hos oss på Högberga (han har ju jobbat här som kökschef i 5 år) - men nu som sagt i ny roll och lite annat fokus. Som segrare i Årets Möteskock 2015 och trefaldig semifinalist i tävlingen Årets Kock, ska nu Tommy lägga mer tid för att utforska och fördjupa sig ytterligare i gastronomins magiska värd. Och förstås fortsätta tävla. Att tävla har blivit en passion för mig som inspirerar och driver mig att utvecklas i min profession, säger Tommy.

Härligt säger vi som gläds åt att servera våra gäster alla fantastiska smakupplevelser som levereras från vårt köksteam, där - förutom dessa tre personligheter - också Pontus, Magnus och Ida ingår.

/Tanja